Οργή για Ρικέλμε και Παλέρμο


Εξαγριωμένοι είναι οι φανατικοί φίλοι της Μπόκα Τζούνιορς λόγω της πιθανής φυγής των Ρικέλμε και Παλέρμο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν τα μεγαλύτερα είδωλα της ομάδας του Μπουένος Άιρες και οι οπαδοί της φρόντισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στην διοίκηση...




Μερικοί υποστηρικτές της Μπόκα πήγαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.Με τον τρόπο αυτό έστειλαν μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας να προσφέρει νέα συμβόλαια στους δύο σταρ οι οποίοι είναι ελεύθεροι εδώ και λίγες μέρες.

«Σεβαστείτε τους ιστορικούς παίκτες» και «Παλέρμο – Ρομάν, είδωλα της ομάδας» ήταν οι ατάκες που έγραψαν οι φανατικοί οπαδοί της Μπόκα, σε συνδυασμό με την απαίτηση να ανανεωθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Οι αντιδράσεις φαίνεται να έπιασαν τόπο στην περίπτωση του Παλέρμο αφού η διοίκηση της αργεντίνικης ομάδας προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 36χρονου επιθετικού. Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Ρικέλμε. Ο φαντεζί μέσος επιθυμεί τετραετές συμβόλαιο με υψηλές απολαβές για τα οικονομικά δεδομένα της Μπόκα. Ο σύλλογος που βρίσκεται σε οικονομική κρίση δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ενώ οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν ούτε στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες ενδιαφέρον, με τον Ρικέλμε να παρουσιάζεται από τις εφημερίδες ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...