Νίκες-πρόκρισης για Σερβία και ΗΠΑ


Προτείνει ο Ba-bet-o
πηγή: zougla.gr

Αρχίζουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας σιγά σιγά…

Οι προβλέψεις της στήλης επαληθεύτηκαν για δεύτερη συνεχή ημέρα (over στο Νιγηρία-Κορέα, διπλό στο Ελλάδα-Αργεντινή, και άσο του 3.65 στο Ουρουγουάη-Μεξικό), κι έτσι όσοι μας εμπιστεύτηκαν πήγαν ταμείο…


Ας περάσουμε όμως στα σημερινά παιχνίδια, με την ελπίδα να τριτώσει το… καλό.
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αλγερία. Τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα του Μπράντλει κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Με νίκη κόντρα στους αφρικανούς παίρνει αυτόματα το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ, μη έχοντας το άγχος για το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι του ομίλου (Σλοβενία-Αγγλία).

Η «αστερόεσσα» έχει καλύτερη ομάδα και πιστεύουμε ότι θα πάρει αυτό που ζητάει από το σημερινό παιχνίδι.

Άσος λοιπόν η πρόταση μας, ο οποίος... πληρώνει 1.85.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αγγλία, έτσι όπως τα κατάφερε στις πρώτες δύο αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες), είναι «αναγκασμένη» να παίξει τα ρέστα τους για τη νίκη κόντρα στην Σλοβενία.
Το… κακό ωστόσο για την ομάδα του Καπέλο είναι ότι θα βρει στο διάβα της μία ομάδα, που βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου και έχει τον ίδιο στόχο με αυτή, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «16».

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση έχουν τα «λιοντάρια». Εντούτοις πιο ασφαλή φρονώ ότι είναι η επιλογή «2-3 γκολ».

Πάμε όμως και στα βραδινά παιχνίδια. Η Σερβία, προκειμένου να έχει αντίκρισμα η νίκη-έκπληξη επί της Γερμανίας και να είναι η μία από τις δύο ομάδες του ομίλου που θα πάρει την πρόκριση στους «16», θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Αυστραλία.

Οι «πλάβι» είναι κλάσεις ανώτεροι από τα… φιλότιμα «κανγκουρό», τα οποία παρά την αντίσταση που θα προβάλουν στο τέλος θα υποκύψουν. Για αυτό πιστεύω ότι η ομάδα του Άντιτς είτε εύκολα είτε δύσκολα θα μας πληρώσει το διπλό του 1.75.

Στο τελευταίο παιχνίδι η Γερμανία κοντράρεται με την Γκάνα, με στόχο το τρίποντο που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα «πάντσερ», μετά το χαστούκι από την Σερβία θα δείξουν συγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιχνίδι και λογικά θα πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

Βέβαια απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα που στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς και προκρίνεται στους «16» ακόμη και με ισοπαλία.
Η ομάδα του Λεβ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο με ποσοστό 1.40 το διπλό δεν το ακουμπάμε.

Η επιλογή μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι το «goal-goal». Κι αυτό γιατί ομάδα του Λεβ από την αρχή του ματς θα… εγκατασταθεί στα καρέ των «μαύρων αστεριών» για να καθαρίσει τη νίκη. Έτσι όμως θα αφήσει αρκετούς ανοιχτούς διαδρόμους στα μετόπισθεν, τους οποίους μπορούν να εκμεταλλευτούν οι αφρικανοί, οι οποίοι είναι «κίνδυνος-θάνατος» στις αντεπιθέσεις. Καλημέρα σας…

Οι επιλογές μας

200. ΗΠΑ-Αλγερία 1 (1.80)
201 Σλοβενία-Αγγλία 2-3 γκολ (1.75)
206. Αυστραλία-Σερβία 2 (1.75)
207. Γερμανία-Γκάνα Goal-Goal (1.85)

Kαλή επιτυχία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...