Κατ’ ευθείαν από την οδό Ρηγίλλης στην Συγγρού;

Όπως έγινε γνωστό, η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία από την οδό Ρηγίλλης στη Συγγρού. Επειδή εμείς ουδέποτε πιστέψαμε σε Μπερλουσκονισμού made in Greece ή αλλιώς σε συνεργασίες(ΝΔ-ΛΑΟΣ πχ.), θα πούμε ότι παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες δεν αλλάζει η Ιστορία. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι το κόμμα αυτό ίδρυσε ο “εθνάρχης”, που υπέγραψε τις συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου και είπε το 1974 μαζί με τον Ευάγγελο Αβέρωφ το “Η Κύπρος είναι μακριά”. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ν.Δ. είναι το κόμμα που παρέδωσε την Ελλάδα αμαχητί στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι αυτή που καταδίωξε κάθε εθνικό στοιχείο από το κράτος με την περίφημη αποχουντοποίηση και άφησε τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου να πεθάνουν στην φυλακή! Δεν αλλάξει το γεγονός των τόσων και τόσων σκανδάλων με τα οποία και αυτή είναι χρεωμένη όπως και το ΠΑΣΟΚ, δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνετέλεσε και αυτή τα μέγιστα στην καταστροφή της εθνικής οικονομίας της χώρας με τους όρους που ενέταξε την Ελλάδα στην Ε.Ε. Ας το πούμε αλλιώς: “όσο κι αν κλαις δεν οφελεί, δεν ζωντανεύουν οι νεκροί!” Μη μας μιλήσουν κάποιοι κάνοντας αντίλογο για ψήφους και ποσοστά γιατί δεν είναι αυτά που γράφουν την Ιστορία.

Τελειώνοντας, εν τοιαύτη περιπτώσει από την οδό Ρηγίλης, που βρίσκεται στην περιοχή των Ανακτόρων θα μπορούσαν να βολευτούν σε κάποιον ευπρεπή οίκο στην οδό Φυλής… κατ’ ευθείαν στην Συγγρού είναι λίγο σκληρό!

ΥΓ. Όσο για τον Γ. Καρατζαφέρη που έκανε ένα λογοπαίχνιο μιλώντας για αυτήν την μεταφορά στην οδό Συγγρού για κόμμα τραβεστί, μάλλον έχει ξεχάσει ότι σε αυτό το κόμμα βρισκότανε επί 26 ολόκληρα χρόνια και μέχρι πριν λίγους μήνες ζητούσε συνεργασία μαζί του. Όσο για την στάση του όσο η Ν.Δ. έκανε τα όσα έκανε που παραπάνω περιγράψαμε επί 26 ολόκληρα χρόνια απόλυτη σιωπή και κομματική πειθαρχία. Δικαιούνται να ομιλούν, λοιπόν, μόνον όσοι πολέμησαν το ένοχο δικομματικό σύστημα εξουσίας και όχι αυτοί που με κάθε τρόπο και σε κάθε περίσταση το στήριξαν και το στηρίζουν.
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...