Απεργία πείνας πραγματοποιεί ο πρώην πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ


Σε απεργία πείνας προχώρησε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ, Κίμωνας Κλωνάρης, διαμαρτυρόμενος για την πολιτική της κυβέρνησης αλλά και τις ενέργειες του Οργανισμού, «οι οποίες», όπως δήλωσε, «οδηγούν τους πράκτορες στον αφανισμό».

Μιλώντας στη zougla.gr ο κ. Κλωνάρης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα του, εάν δεν δικαιωθούν οι συνάδελφοί του. «Αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να μην κάνει διάλογο με τους επαγγελματίες του κλάδου, αυτή ήταν η μόνη λύση για μένα. Η απελπισία και η οργή με οδήγησαν στην πράξη μου αυτή. Δεν πάει άλλο», επισήμανε.

Από την πλευρά του, ο σημερινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρακτόρων, Κυριάκος Τοπτσίδης, δήλωσε ότι όλοι οι πράκτορες βρίσκονται στο πλευρό του Κ. Κλωνάρη και προανήγγειλε νέα 48ωρη απεργία των πρακτορείων του ΟΠΑΠ για το σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου.

«Η κατάσταση για εμάς έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Ζητάμε από την κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματά μας», δήλωσε στη zougla.gr, ο κ. Τοπτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...