Φουλ για Βεντ


ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΧΕΤΑΦΕ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ

Πράσινο φως για την απόκτηση του Όσκαρ Βεντ, το όνομα του οποίου πρώτο σας μετέφερε το Sportaction, άναψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τι… είδε από τον Δανό ο έμπειρος τεχνικός. Επέστρεψε από Αγγλία ο Αδαμίδης. Συνάντηση κορυφής για την Ένωση. Όχι σε Χετάφε για τον Σκόκο από τους «κιτρινόμαυρους»...




...Πράσινο φως…
Το πράσινο φως για την απόκτηση του Όσκαρ Βεντ φαίνεται πως ανάβει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο «Πρίγκιπας» παρακολούθησε σε dvd αγώνες του Δανού αριστερού μπακ και έχει πλέον πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του και την χρησιμότητά του για την Ένωση, καθώς διέκρινε πως τα στοιχεία που τον διακρίνουν μπορούν να καλύψουν αρκετά από τα κενά που έχει ο σύλλογος στην συγκεκριμένη θέση.

Όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Sportaction, την Κυριακή ο παίκτης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή, καθώς άπαντες εκφράζονται με θετικά σχόλια για το ταλέντο του άσου της Κοπεγχάγης, ο οποίος στα 25 του χρόνια δείχνει να είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και να πάρει μετεγγραφή για τους «κιτρινόμαυρους». Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο Βεντ είναι ήδη διεθνής, καθώς μετράει 8 συμμετοχές με την Δανία.

Η καριέρα του Όσκαρ Βεντ:
2003-2006 Γκέτεμποργκ 36 συμμετοχές, 1 γκολ
2006-2010 Κοπεγχάγη 109 συμμετοχές, 4 γκολ

Επέστρεψε ο Αδαμίδης
Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον, μετά από παραμονή στην Αγγλία, ο Νίκος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης, μετά από τρεις ημέρες γύρισε με… άδεια χέρια από την χώρα, καθώς δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια θετική για τον σύλλογο εξέλιξη στον μετεγγραφικό τομέα. Αυτό, επειδή ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ συνεχίζει να μην είναι ελεύθερος, με την ομάδα του να μην δείχνει διατεθειμένη να τον χάσει χωρίς να έχει το παραμικρό κέρδος. Η μάχη της ΑΕΚ πάντως συνεχίζεται, χωρίς κανείς να μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά, προκειμένου να είναι σίγουρος για την μεγάλη αυτή μετεγγραφή.

Συνάντηση κορυφής
Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των Παππά, Νοτιά και Αδαμίδη οπού θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα του συλλόγου. Με αφορμή την ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» οι τρείς άνδρες θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι όπου θα μιλήσουν για όλα τα ζητήματα, από οικονομική πολιτική της ομάδας μέχρι για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις παικτών, καθώς και για την εξόφληση του δανείου από την «Morgan Stanley».

Τα γραφεία της «Μεσογαία ΑΕ» επισκέφτηκε ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στο νέο προπονητικό στα Σπάτα. Ο ισχυρός άνδρας έμεινε ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών παίρνοντας παράλληλα τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της σπίτι σε περίπου δύο μήνες.

Πόρτα σε Χετάφε για Σκόκο
Πρόταση από την ισπανική Χετάφε για τον Νάτσο Σκόκο απέρριψε η ΑΕΚ, αφού τα χρήματα που της προσφέρθηκαν για την παραχώρηση του Αργεντίνου κρίθηκαν λίγα. Να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Χετάφε πρόσφερε στην «Ένωση» 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του Σκόκο, πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί.

Οι Ισπανοί όμως επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, προσφέροντας αυτή την φορά 1,5 εκατομμύριο ευρώ συν 2 παίκτες της επιλογής της ΑΕΚ από το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή». Και αυτή όμως η προσφορά δεν έγινε δεκτή από την ΑΕΚ, η οποία ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ως βάση για το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων.

http://www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...