Δυναμική επάνοδος της Γιάννας Πολιάκου


Η Γιάννα Πολιάκου, η ξανθιά καλλονή της πασαρέλας, μιλάει για το χειρουργείο που έκανε, για τη γέννηση του γιου της, αλλά και για την επιστροφή της στο χώρο του μόντελινγκ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

Η Γιάννα βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, αφού διανύει την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση που έκανε για κήλη λευκής γραμμής. Το χειρουργείο ήταν αρκετά σοβαρό, διήρκησε 3,5 ώρες, αλλά δεν της άφησε σημάδι, μια και έκανε πλαστική παράλληλα.

Η οικογενειακή της ζωή κυλάει ομαλά, χάρη στη βοήθεια της μητέρας και του συντρόφου της, Τζόνι Χόις, οι οποίοι τη στηρίζουν και τη βοηθούν πολύ με τον μικρό Ντάνιελ, το γιο της. Όσο για τα επαγγελματικά της, η Γιάννα έχει επανέλθει στα κιλά της και έχει φίλους που τη βοηθούν με τις δουλειές.

Ο θρησκευτικός γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Γιάννας, αφού και η ίδια και ο Τζόνι νιώθουν πλήρεις και ευλογημένοι με το γιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...