Μένει μέχρι να φύγει...

Το «καπέλωμα» με τον Μπάντοβιτς αντί του Ραμντάν μοιάζει με προάγγελο εξελίξεων στο θέμα προπονητή του Ολυμπιακού. Δύσκολα θα μείνει ο Λίνεν καθώς φαίνεται πως ο Μαρινάκης έχει άλλες βλέψεις...


Νέα δεδομένα διαμορφώνονται ως προς την παραμονή του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το θέμα που ανέκυψε με τον βοηθό του Λίνεν, Αμπντέλ Ραμντάν -που δεν είναι επιθυμητός στην ομάδα από κανέναν εκ των κ.κ. Κόκκαλη, Μαρινάκη και Λούβαρη- οδήγησε σε μία κουβέντα με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο μετά την συζήτηση που υπήρξε με τους κ.κ. Κόκκαλη και Μαρινάκη.

Ο κ. Λίνεν μίλησε με τον κ. Χρυσικόπουλο και το κυρίαρχο ζήτημα ήταν εκείνο του συνεργάτη του με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να βάλει δίπλα του τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Μία πληροφορία που διέρρευσε ήταν πως ζήτησε δύο μέρες να το σκεφτεί ενώ υπάρχουν άλλες πληροφορίες, που αναφέρουν πως ο ίδιος έδωσε το... πράσινο φως για τον Μπάντοβιτς, που όμως στην παρούσα στιγμή δεν επιβεβαιώνονται. Εξάλλου ο Λίνεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ραμντάν και τον έχει πάντα μαζί του...

Είναι ξεκάθαρο πια ότι ο Λίνεν όχι απλά ακροβατεί αλλά έχει... παραπατήσει κιόλας πάνω στο τεντωμένο σκοινί. Ο Μαρινάκης σεβόμενος την επιλογή του Κόκκαλη ίσως κάνει πίσω, ωστόσο είναι οφθαλμοφανές πως τα όνειρά του δεν συμβαδίζουν με τη συγκεκριμένη επιλογή προπονητή. Περισσότερο πλέον φαίνεται ότι επιδιώκεται μια ομαλή λύση για το τέλος, ώστε παράλληλα να υπάρξει και ο χρόνος για να αναζητηθεί ο κατάλληλος προπονητής.

Κρυφός... πόθος ένα πιο δυνατό όνομα

Ο κρυφός πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να φέρει ένα πιο δυνατό όνομα στον Ολυμπιακό. Έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό που είναι παράλληλα και πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό.

Τι δήλωσε ο Λίνεν

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού ο κ. Λίνεν επισήμανε ότι «θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες με τον κ. Μαρινάκη και θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ δεν καταλαβαίνω το τι έχει γίνει. Εγώ είμαι εδώ. Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και δουλεύω. Για μένα είναι πρόκληση ο Ολυμπιακός».

Στην συνέχεια τόνισε πως «μπορεί να έχω αργήσει λίγο για την προπόνηση, όμως οι παίκτες μου ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν. Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού». Σχετικά με την κλήρωση με την Μπέσα τόνισε: «Αυτή η κλήρωση μας έτυχε και πρέπει να την αποδεχτούμε. Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε την Μπέσα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και δουλεύουμε σκληρά».

Ενημερώθηκε ο Μπάντοβιτς
Ο Ολυμπιακός μάλιστα ήδη ενημέρωσε τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πως θα είναι βοηθός προπονητή. Ο κ. Μπάντοβιτς έτσι θα είναι ο νέος συνεργάτης του κ. Λίνεν στον πάγκο του συλλόγου. Είναι πάντως φανερό πως υπάρχει θέμα με τον Λίνεν και τόσο οι επόμενες ώρες όσο και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...