Ποδοσφαιρικά συγχαρητήρια στην ΚΑΕ


Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα μπάσκετ που κατέκτησε το «τριφύλλι». Το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχαρίστησε την ΚΑΕ που πρόσφερε «περηφάνια στον κόσμο της ομάδας», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τον προβληματισμό που υπάρχει για τα «άνευ προηγουμένου κρούσματα βίας και χουλιγκανισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: ...
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την περηφάνια την οποία πρόσφεραν στον κόσμο της ομάδας μας κατακτώντας ένα ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας.
Ταυτόχρονα, σαν αθλητικός οργανισμός δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη θλίψη και τον έντονο προβληματισμό μας για τα άνευ προηγουμένου κρούσματα βίας και χουλιγκανισμού κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, που αναμφίβολα αμαυρώνουν όχι μόνο το πρωτάθλημα μπάσκετ και τον τελικό του, αλλά το σύνολο του Ελληνικού Αθλητισμού και εκπέμπουν ηχηρό σήμα κινδύνου προς όλους όσοι εμπλεκόμαστε θεσμικά στο χώρο».

http://www.theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...