Κανονικά αύριο το Μετρό


Ανεστάλη η 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην Αττικό Μετρό μετά τη νέα πρόσκληση για διάλογο που έλαβαν από το Υπουργείο Μεταφορών.

Όπως δήλωσε στη zougla.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Αττικό Μετρό, Νίκος Σταματόπουλος, εν αναμονή της αυριανής κρίσιμης συνάντησής τους με εκπρόσωπο του υπουργείου και προκειμένου να μην υποστεί και νέα ταλαιπωρία το επιβατικό κοινό, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν απεργία τη Δευτέρα.

Έτσι, οι συρμοί του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πάντως, οι συνδικαλιστές δεν είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα της συνάντησης και προετοιμάζονται για νέο κύκλο κινητοποιήσεων, εάν τα αιτήματά τους δεν ικανοποιηθούν.

Εκτός από την ανάκληση των απολύσεων των 285 συναδέλφων τους, διαμαρτύρονται για το Ασφαλιστικό και τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις εργασιακές σχέσεις.

Αμέσως μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών (δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ώρα) θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση των Σωματείων της Αττικό Μετρό προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...