Συζητούν για Γιοβάνοβιτς!


Αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να μπει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών και ήδη στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί...


ο μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

Ο κύριος Μαρινάκης είναι πλέον υο νέο "ηγετικό" πρόσωπο στον Ολυμπιακό και θέλει να ρίξει χρήμα για να ζεστάνει τον κόσμο αλλά και να ενισχύσει φυσικά την ομάδα του Λιμανιού. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο "νεαρός" εφοπλιστής είναι πρόθυμος να διαθέσει ένα ποσό 15-20 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Στην πρώτη επικοινωνία με τον μάνατζερ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς του ζητήθηκε να περιμένει τον Ολυμπιακό και την πρότασή του. Ο Σέρβος σταρ - που έχει πάρει από το χεράκι την Σερβία και προσπαθεί να την περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ - έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Λίβερπουλ, όμως από τη στιγμή που ο Ράφα Μπενίτεθ - με τον οποίο συζήτησε και τα βρήκαν όντας διακαής πόθος του Ισπανού τεχνικού - δεν βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μέρσεϊσάιντ, η μετακίνηση του Σέρβου είναι πλέον στον αέρα.

Ο ατζέντης του Σέρβου αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει την έκπληξη και να ο "Γιόβα" να φορέσει τα κόκκινα του ελληνικού λιμανιού.

Παράλληλα για την αριστερή πλευρά υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Γέστε, ενώ έχει προταθεί ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ. Όσο για την επίθεση, οι "καλές" προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Ολυμπιακός από γραφεία μάνατζερ είναι οι Μπραντάο και Φρεντ.

todekari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...