Η πρώτη μέρα του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό


Μπορεί να μην έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την επισημοποίηση της αλλαγής σελίδας στα διοικητικά του Ολυμπιακού με την εποχή Μαρινάκη,...
αλλά από την επομένη κιόλας της μεγάλης συμφωνίας, φάνηκαν οι ιδιαίτερα large διαθέσεις του Κρητικού εφοπλιστή, για το μέλλον του Ολυμπιακού.
Είναι δεδομένο τόσο από την ανάγνωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Μαρινάκη, όσο και από τα ποσά που ακούστηκαν στην συμφωνία με τον Κόκκαλη, πως ο 43χρονος εφοπλιστής σκοπεύει-και μπορεί- να επενδύσει μεγάλα ποσά προκειμένου να επαναφέρει τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήδη τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα (Σάββατο) μια μέρα μετά από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είναι ενδεικτικά των προθέσεων του Μαρινάκη. Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φράν Γέστε, μπήκαν αμέσως στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται πως μετά από τον Κόκκαλη, αποκτά ξανά ένα αφεντικό με διάθεση και πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Ο Φραν Γέστε, βρίσκεται στο Ντουμπάι και συζητάει με ομάδες, χωρίς ακόμα να έχει κλείσει κάπου. Ο Ισπανός άσσος έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι αν του προσφέρουν συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, θα δεχτεί να συνεχίσει στο λιμάνι την καριέρα του.

Το μεγάλο μπαμ όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλει να το κάνει με την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ. Μια τέτοια μεταγραφή, θα έφερνε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών, ενώ τεράστια θα ήταν τα οφέλη και στο αγωνιστικό σκέλος. Η Γιουβέντους παραχωρεί τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ ευρώ, αλλά το κασέ του Γάλλου στην "γηραιά κυρία", φτάνει τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, τα σενάρια μεταγραφών δεν σταματούν εδώ, μιας και αναγνωρισμένοι παίκτες, που είναι ελεύθεροι ή στην λίστα των αποχωρήσεων από τις ομάδες τους, παίζουν πλέον δυνατά για τον Ολυμπιακό. Ονόματα όπως του Μίκαελ Μπάλακ που έμεινε ελεύθερος, του Λούκας της Λίβερπουλ, του Κλόζε της Μπάγερν, του Πάντελιτς, του Χλέμπ, του Ρέγιες και του Ντέκο, είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν αίσθηση. Πάντως, με κανέναν από αυτούς δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα επαφές, αλλά κάτι τέοιο δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: http://balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=7886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...