Αλ Τσαντίρι με τον Λάκη Λαζόπουλο

Πηγή: www.zougla.gr
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο αγαπημένος σε όλους, Λάκης Λαζόπουλος. Δυστυχώς, οι «Αλ Τσαντιριώτες» μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου της εκπομπής.
Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καυτηρίασε, για ακόμη μία Τρίτη, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις της επικαιρότητας, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους.


Το σκάνδαλο με τις μίζες της γερμανικής εταιρείας SIEMENS, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Λιβύη, η τραγική κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης,  σχολιάστηκαν από το Λάκη.







Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί πώς είδε ο Λάκης την απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία αναγκάζει το βοσκό να τοποθετήσει φώτα στην αρχή και το τέλος του κοπαδιού του, όταν αυτό κινείται νύκτα, επί του οδοστρώματος. Στο μικρό σκετσάκι συμμετείχε ο ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Βλάχος.



Ο Λάκης καυτηρίασε την ενδυματολογική επιλογή της Τένιας Μακρή για μια πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της… δίνοντας εξαιρετική πάσα για το σκετς που ακολούθησε στη συνέχεια… με τη συμμετοχή της «Ελενίτσας». Όπως ήταν φυσικό, από τη σάτυρα του Λάκη δεν γλύτωσε ο Τζον Μοδινός για τη σχέση του με την, κατά 50 χρόνια, μικρότερη σύντροφό του, αλλά ούτε η Ευγενία Μανωλίδου και η Στέλλα Μπεζαντάκου.



Στη σκηνή του Τσαντιριού ανέβηκε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος συνομίλησε... χαααλαρά με τον έτερο Θεσσαλονικιό!!!

Πριν πέσει η αυλαία, ο Λάκης ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Έλληνα.

Παράλληλα υποσχέθηκε ότι στο τελευταίο Τσαντίρι, της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, θα δώσει το «παρών» η Χάρις Αλεξίου και η Μάρθα Φριντζήλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...