ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με blogs "δορυφόρους", ψεύτικα χτυπήματα με 10 δολλάρια τα 10.000!!! , και διαφήμιση από περιοδικά, εφημερίδες αλλά και αναφορές στην tv έρχεται να αποκαλυφθεί ότι σας λέγαμε πριν ένα χρόνο!!! Η δήθεν ανεξαρτησία των blogs  είναι ακόμα μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ που αφήνει το ΣΥΣΤΗΜΑ να έχετε τώρα που αρχίσατε να καταλαβαίνετε ότι τα ΜΜΕ εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και όχι τα δικά σας. Με αφανείς οικονομικούς πόρους και βγάζοντας 24ωρα ή και 8ωρα μπροστά στους υπολογιστές ο μαγικος κόσμος του διαδικτύου αναρτεί χιλιάδες χρήσιμες ή άχρηστες ειδήσεις και σας κρατάει ενήμερους αλλά κοιμησμένους για το μαύρο χρήμα που διακινείται. Τα blogs πολιτών με τις λίγες αναρτήσεις και την ανταλλαγή απόψεων είναι για μερικές δεκάδες καθημερινούς επισκέπτες και όλοι οι άλλοι στην ουσία αναπαράγουν με τις επισκεψημότητες που χαρίζουν τα ίδια νοσηρά φαινόμενα.
Η φίμωση των blogs πάντα προ των Πυλών με αντιδράσεις και πολλά κείμενα για την ανωνυμία τους. Και το αποτέλεσμα να παραμένει το ίδο οι bloggers να γίνονται και οι ίδιοι μέρος του συστήματος να μην προχωράνε στο βήμα που θα ενοχλούσε τους ισχυρούς να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία που θα βασίζεται στον κόσμο και όλα μέλι γάλα. Εσείς απλά περνάτε την ώρα σας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή λέτε τις καταγγελίες σας και περιμένετε κάποιος να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Η χυδαιότητα της tv γίνεται δεκάδες αναρτήσεις , οι σφαγές των Ισραηλινών περνάνε ανάμεσα στο νέο dvd της Ντούβλη και το παραμύθι συνεχίζεται. Εάν δεν υπάρχει το dvd της Ντούβλη πάτε στο yupi , το gossip-tv και όπου αλλού γουστάρετε και δυστυχώς οδηγείται και εσείς όσους θέλουν να έχουν επισκέπτες ικανούς για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους σε συνταγές τηλεόρασης. Χωρίς ελαφρές ειδήσεις δεν υπάρχουν υψηλές πωλήσεις και το βλέπει κανείς αυτό και από τις πωλήσεις των Κυριακάτικων φύλλων. Το lifestyle πουλάει και στην οικονομική κρίση και η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ νικάει την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ γιατί η δεύτερη δεν υπάρχει. Και δεν θα υπάρξει όσο όλοι εσείς εκεί έξω γελάτε με κείμενα σαν αυτό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...