«Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

(Photo: Action Images).

Πείτε την αλήθεια. Δεν έχετε καμία ιδέα για την αλβανική Μπέσα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, το www.sport-fm.gr ζήτησε τη βοήθεια του Φώτη Στρακόσια, ο οποίος μας έδωσε μια εικόνα των συμπατριωτών του. «Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά, ως γνωστόν, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ».

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Σγαρδέλη


Ο πρώην τερματοφύλακας των Πειραιωτών και νυν τιμ μάνατζερ του Πανιωνίου μάς εξήγησε πως «η Μπέσα είναι μια πολύ ιστορική ομάδα, χωρίς όμως ιδιαίτερες διακρίσεις. Δεν ανήκει στις παραδοσιακές ομάδες της Αλβανίας. Συγκαταλέγεται στις μέτριες ομάδες, αν και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ κατά καιρούς έχει βγάλει σπουδαίους παίκτες για τα δεδομένα της χώρας».

Όταν τον ρωτήσαμε για το ρόστερ της, τόνισε πως «λόγω της χαμηλής δυναμικότητάς της, θα ήταν υπερβολικό να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη. Το ρόστερ της αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ντόπιους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και όπως είναι τώρα ο Ολυμπιακός, χωρίς μεταγραφές, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League».

Τέλος, εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με το αν το γήπεδό της στην πόλη Καβάγια πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. «Ειλικρινά αμφιβάλω. Δεν νομίζω ότι μπορεί αυτό το παιχνίδι να γίνει στην έδρα της (σ.σ.: Stadium Besa). Το πιθανότερο είναι να ζητήσει το γήπεδο των Τιράνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...