ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ»



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Το κείμενο που ακολουθεί, έχει να κάνει με την λασπολογία των τελευταίων ημερών, αναφορικά με το περιοδικό Ciao και τα επιτελικά καθώς και διοικητικά στελέχη του, που δέχτηκαν αδίκως , την βορά συναδέλφων και μη.
Επειδή σε πολλά από τα κείμενα που αναρτήθηκαν, φωτογραφίζομαι ως το «δεξί χέρι», που παράτησε σύξυλο τόσο το περιοδικό, όσο και τον διευθυντή του, επειδή δήθεν κατάλαβα την ρεμούλα που πήγε να γίνει ή έχει γίνει, έχω να πω πως δεν υπήρξε καμία τέτοιου είδους κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι θεωρούν σωστό να ρίχνουν τόση λάσπη σε ένα έντυπο μέσο 17 χρόνων, από το οποίο σημειωτέον έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα, που παρελαύνουν σήμερα στα μεσημεριανά πάνελ, αλλά και σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας.



Πήγε να γίνει μια προσπάθεια για ημερήσια εφημερίδα, η οποία δεν ευδοκίμησε με τον τρόπο που θα θέλαμε, γιατί δεν ήταν κατάλληλος ο καιρός και οι συγκυρίες και τα διοικητικά στελέχη αποφάσισαν πως είναι σωστό να ξαναβγεί το περιοδικό Ciao , που παρά την κρίση πήγαινε καλά σε πωλήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια που πήγε να γίνει για ημερήσιο φύλλο δεν θα ξαναγίνει αργότερα, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Όσον αφορά τώρα τους απλήρωτους δημοσιογράφους που δουλέψανε ένα μήνα χωρίς ρεπό, είναι άδικο να παραπονιούνται γιατί δεν είπε κανείς ότι δεν θα τους πληρώσει. Τουλάχιστον αυτό φαντάζομαι, γιατί πλέον δεν ανήκω στην δυναμική του Ciao, αφού αποφάσισα να παραιτηθώ για προσωπικούς και μόνο λόγους, που δεν έχουν σχέση ούτε με ρεμούλες, ούτε με τα συκοφαντικά σχόλια που γραφτήκαν από κάποιους που προσπάθησαν να σπιλώσουν, τόσο το όνομα του εν λόγω εντύπου, όσο και εμένα προσωπικά φωτογραφίζοντας με.

Είναι βέβαια αναφαίρετο δικαίωμα όλων να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα μέσα από το διαδίκτυο κ όχι μόνο, καθώς δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας και ποτέ δεν θα γίνω. Όπως βέβαια είναι και δικό μου δικαίωμα να μπορώ να απαντήσω, τουλάχιστον σε αυτά που γραφτήκανε και φωτογραφίζανε το όνομά μου. Εγώ λοιπόν έφυγα από το περιοδικό έχοντας αν μη τι άλλο τις καλύτερες σχέσεις τόσο με τον εργοδότη μου όσο και με τον διευθυντή μου. Πληρώθηκα κανονικά και θα πληρωθώ και όλα τα νόμιμα που ορίζει ο νόμος, όταν κάποιος δηλώνει παραίτηση από την εργασία του . Και απ όσο γνωρίζω το ίδιο έγινε και στους συναδέλφους μου.

Όποιος λοιπόν θέλει να εκφράσει την άποψή του για το «καραγκιόζ μπερντές» όπως γράφτηκε θα ήταν πιο ειλικρινές να το κάνει επώνυμα και να μην κρύβεται πίσω από την λέξη ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. Βέβαια είναι δικαίωμα του καθένα να μην θέλει να εκτεθεί .Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά και αυτοί πρέπει να πάρουν την απάντηση τους από εμένα, για να μην μείνουν όλοι με τις εντυπώσεις !!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ Όπως είχαμε υποχρέωση βάλαμε το mail "απάντηση" . Στα 17 χρόνια λειτουργίας του το έντυπο έχει δείξει το στίγμα του και έχει κριθεί από το αναγνωστικό κοινό. Όσο για τα μεγαλύτερα ονόματα καλό θα ήταν να μας τα έγραφε κιόλας για να γνωρίζουμε και εμείς ποιοι επί 17 έτη μας έδιναν τα "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ. Αυτά................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...