Οι διάλογοι «Τζίγγερ» - οπαδών!


Αλλη μια κίνηση - έκπληξη από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που δείχνει να αλλάζει τακτική απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού και κυρίως απέναντι στους οργανωμένους. Λίγο μετά τις διαδοχικές συναντήσεις με τους οπαδούς, ο «Τζίγγερ»...



... εξέδωσε ανακοίνωση, έκανε λόγο για «λάθη του παρελθόντος» και δεσμεύεται να έχει «ανοικτές τις πόρτες μακριά από μεσάζοντες».

«Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωση που εξέδωσε.

Επίσης, επαναλαμβάνει τα περί προέδρου κοινής αποδοχής και στο τέλος της δήλωσής του απαντάει στον Αντώνη Αντωνιάδη, διευκρινίζοντας πως η συνάντηση έγινε με δική του πρωτοβουλία και δεν είχε καμία σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Κάναμε μία αναλυτική και πολύωρη συζήτηση, ενίοτε σε υψηλούς τόνους, αλλά ειλικρινή και ξεκάθαρη όπως αρμόζει σε Παναθηναϊκούς. Άκουσα τις απόψεις και την κριτική των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων αλλά ταυτόχρονα τους παρουσίασα τις δικές μου θέσεις καθότι σε ορισμένα θέματα υπήρχε μία μονομερής πληροφόρηση.

Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες.

Το μέλλον είναι αυτό που μετράει και πρέπει να θωρακίσουμε την ενότητα του Παναθηναϊκού. Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου για στήριξη ενός προέδρου κοινής αποδοχής και για διοικητική συνέχεια στον Παναθηναϊκό για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις.

ΥΓ. Δυστυχώς ο κ Αντωνιάδης αδικεί με τις δηλώσεις του τον εαυτό του και την προσφορά του στο σύλλογο. Η συνάντηση που πραγματοποίησα με τους οργανωμένους αποτελεί δική μου πρωτοβουλία και δεν αποτελεί ενέργεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ως εκ τούτου τα επιχειρήματα περί παράκαμψης είναι άστοχα. Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ για την σκοπιμότητα και την εκπόρευση μιας τέτοιας κίνησης. Ελπίζω να είναι και δικός του στόχος η ενότητα του Παναθηναϊκού».

Οι διάλογοι με τους οργανωμένους

Η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη κράτησε πάνω από 2,5 ώρες. Ηταν μια ανοιχτή συζήτηση σε καλό κλίμα παρά τους κατά διαστήματα υψηλούς τόνους. Ο Βαρδινογιάννης άκουσε τις απόψεις των οργανωμένων και τις απορίες των οπαδών για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα αλλά και παλαιότερα. Από 'κει και πέρα συζητήθηκαν και μίλησε για τα παρακάτω...

Για το θέμα του προέδρου: Ξεκαθαρίστηκε ότι θα στηρίξει Πρόεδρο κοινής αποδοχής.«Ο κ. Πατέρας παραιτήθηκε για δικούς του λόγους», είπε και ξεκαθάρισε ότι το μόνο θέμα στο οποίο υπήρχε ασυμφωνία με τον Πρόεδρο ήταν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, πάντοτε στήριξε τον Πρόεδρο ακόμα και όταν δεν συμφωνούσε με τις επιλογές του («διαφωνούσα με τις επιλογές του Τεν Κάτε και του Αντωνίου αλλά ως δείγμα καλής πίστης προς τον Πρόεδρο δεν είπα τίποτα δημόσια. Αυτό θα πει αληθινή στήριξη», είπε).

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: Υποστήριξε πως ο Αντωνίου έχει κάνει πάρα πολλές λάθος επιλογές - αστόχησε πάρα πολύ στο θέμα του μπάτζετ και στις επιλογές παικτών.

Για τις οπαδικές εφημερίδες: Δεσμεύτηκε να καθίσουν όλοι οι μέτοχοι στο τραπέζι και να δουν τι μπορούν να κάνουν γιατί δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.

Για την δήθεν συμφωνία του πριν από την ανοικτή επιστολή: Υποστήριξε πως δεν υπήρχε συμφωνία και πως για να υπάρξει συμφωνία πρέπει να συμφωνούν δύο μέρη. Εξάλλου στην επιστολή προς τους μετόχους δεν αθέτησε καμία συμφωνία.

Για τις αρμοδιότητες του Προέδρου: Υποστήριξε πως δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να υπάρχει Πρόεδρος γλάστρα, γιατί δεν θα λειτουργήσει στην πολυμετοχικότητα, όπως είπε. Τόνισε πως πρέπει να είναι ένας Πρόεδρος που θα στηρίξουν όλοι και ο οποίος θα έχει από κάτω του ανθρώπους να βοηθήσουν το έργο του.

Για την διοικητική συνέχεια της ομάδας: «Πρέπει να διασφαλιστεί άμεσα η επόμενη ημέρα- να τρέχει το μαγαζί», είπε και αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος θα έχει και αυξημένες αρμοδιότητες.

Για τους φιλάθλους: Επανέλαβε ότι είναι κάθετος στην πάταξη της βίας και μάλιστα έκανε λόγο για την «καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οργανωμένοι οπαδοί σε παιχνίδια όπως με την Ρόμα», αλλά για το γεγονός ότι κάποιοι χαλάνε αυτή την ατμόσφαιρα. «Είναι στο χέρι σας να μπείτε μπροστά και να διαφυλάξετε την ομάδα γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι υψηλού επιπέδου και ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες ομάδες», είπε.

Για την τιμολογιακή πολιτική: Δεσμεύτηκε να προτείνει μείωση των τιμών στα φθηνά εισιτήρια διαρκείας, αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσαρμόσει το μπάτζετ με τα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και το φέρ πλέι της UEFA.

Για την κριτική που του ασκήθηκε: «Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, έχω κάνει και εγώ λάθη, αυτό που μετράει είναι το μέλλον και η επόμενη ημέρα. Εσείς στο μυαλό σας δεν έχετε κάτι άλλο, έχετε μόνο τον Παναθηναϊκό και αυτό το εκτιμώ. Πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό», τόνισε.

http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...