ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γερμανία-Αγγλία 4-1

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010

Γερμανία-Αγγλία 4-1

Live: Γερμανία-Αγγλία 4-1
Σε εξέλιξη βρίσκεται η «τιτανομαχία» της φάσης των «16», ανάμεσα στη Γερμανία και την Αγγλία.

Μπροστά με 4-1 οι Γερμανοί, μετά από γκολ των Κλόζε (20'),Ποντόλσκι (32') και Μίλερ (67', 70').

Μείωσε για τους Άγγλους ο Άπσον στο 37'.

Δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Λάμπαρντ δύο λεπτά αργότερα.

70' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Οι Γερμανοί διδάσκουν ξανά πως παίζεται η αντεπίθεση, ο Οζίλ ξεπερνάει από αριστερά τον Μπάρι και "σερβίρει" έτοιμο γκολ στον Μίλερ, που σκοράρει από κοντά!

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Οι Μίλερ και Σβάινσταϊγκερ βγάζουν υποδειγματική αντεπίθεση για τους Γερμανούς, ο δεύτερος ξαναπασάρει στον σωστό χρόνο στον Μίλερ κι εκείνος εκτελεί από πλάγια δεξιά τον Τζέιμς!

64' - Αλλαγή για την Αγγλία: Ο Τζό Κόουλ στη θέση του Μίλνερ

63': Πολύ δυνατό σουτ του Σβάινσταϊγκερ από δεξιά, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζέιμς

59': Ο Μίλερ βρίσκει αρκετό χώρο έξω από την περιοχή της Αγγλίας για σουτ, το πραγματοποιεί με το δεξί, όμως η μπάλα περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι

57': Ο Ντεφόε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί λάθος της γερμανικής άμυνας και να βγει τετ α τετ με τον Νόιερ, όμως εκείνος προλαβαίνει και απομακρύνει με τα πόδια

52' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!: Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λάμπαρντ από 35 μέτρα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Νόιερ!

47' - Κίτρινη κάρτα για τη Γερμανία: Ο Φρίντριχ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ντεφόε

46': Έναρξη του β' μέρους


45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

39': Ο Λάμπαρντ πιάνει φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και "σκάει" καταφανέστατα μέσα από τη γραμμή, όμως ο διαιτητής δεν μετράει το γκολ!

37' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!: Εξαιρετική σέντρα του Τζέραρντ από δεξιά, ο Άπσον προλαβαίνει την άστοχη έξοδο του Νόιερ και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, μειώνει για την Αγγλία!

34': Προβολή του Λάμπαρντ από κοντά, έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Λαμ προλαβαίνει σωτήρια και κόβει στη μικρή περιοχή

32' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Νέος υποδειγματικός συνδυασμός των Γερμανών βγάζει τον Κλόζε μόνο του από δεξιά, εκείνος πασάρει απέναντι στον αμαρκάριστο Ποντόλσκι κι αυτός με φοβερό διαγώνιο σουτ διπλασιάζει τα τέρματα των Γερμανών!

30': Οι Κεντίρα και Μίλερ "κρύβουν" την μπάλα με υπέροχο "1-2", ο δεύτερος -με ωραία κάθετη μπαλιά- βγάζει τον Κλόζε τετ α τετ με τον Τζέιμς, όμως ο Άγγλος τερματοφύλακας αποκρούει σωτήρια με τα πόδια

25': Δυνατό σουτ του Μπάρι έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Νόιερ

20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!: Μετά από ελεύθερο του Νόιερ (!), ο Κλόζε βγαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή των Άγγλων, μένει όρθιος από το μαρκάρισμα του Άπσον και προλαβαίνοντας την έξοδο του Τζέιμς, ανοίγει το σκορ από κοντά!

17': Ο Κεντίρα βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή, πιάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα περνάει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

11': Πολύ δυνατό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με καλό ρυθμό και πάθος από τις δύο ομάδες

5': Πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα! Ο Οζίλ μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή της Αγγλίας, σούταρε από πλάγια θέση και ανάγκασε τον Τζέιμς να αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: