Σύντομα online το site της Τζούλιας Αλεξανδράτου;

Αν κρίνω από το τι ψάχνει ο περισσότερος κόσμος από την Ελλάδα στο Google τους τελευταίους μήνες, τότε είμαι σίγουρος ότι ένα νέο site θα χτυπήσει κόκκινο από την υψηλή επισκεψιμότητα από τις πρώτες του κιόλας μέρες… Ποιο site είναι αυτό; Το προσωπικό site της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Ως σωστή celebrity που σέβεται τον εαυτό της πήρε την σωστή απόφαση, να αποκτήσει το δικό της επίσημο site, μέσα από το οποίο -λογικά- θα μας ενημερώνει για το.. τι κάνει, που εμφανίζεται, θα παρουσιάζει διάφορες πτυχές της ζωής της, φωτογραφικό υλικό και άλλα πολλά.

Ναι, ετοιμαστείτε, από το www.tzoulia.net θα διαβάζουμε λογικά και βαρύγδουπες ανακοινώσεις, σαν αυτές που έχει εκφωνήσει στο παρελθόν η ίδια η Τζούλια ή ο manager της.

Για την ώρα έχει ανέβει μόνο μία σελίδα με ένα λογότυπο «Το νέο αποκαλύπτικό site με την υπογραφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου» με δύο φωτογραφίες, ενώ υπάρχει link για εγγραφή στο RSS feed του site, καθώς επίσης και links για το facebook fan page του site, αλλά και twitter account.

Το site μάλλον θα είναι στημένο σε Joomla, αν κρίνω και από το ότι και η σελίδα που έχει ανέβει τώρα είναι στημένη σε Joomla.
xblog.gr
www.trelokouneli.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H malakia paei synnefo Stavro...

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...