H πριγκίπισσα κι ο γαύρος

H πριγκίπισσα κι ο γαύρος
Το φετινό παραμύθι της super league έφτασε στο τέλος του και η έκπτωτη πριγκίπισσα AEK αφού πάλεψε με τους αντιπάλους της ξαναβρήκε τον εαυτό της...Και ζήσαμε εμείς καλά.. κι αυτοί (Παναθηναικοί και Παοκτζήδες) καλύτερα.. Δεύτερη στα play off η ΑΕΚ, τελευταίος ο Ολυμπιακός.Ο περσινός Πρωταθλητής-ε συγγνώμη-νταμπλούχος,.. φέτος ...τα κανε θάλασσα. Τυχαίο; Δε νομίζω..
**Ευχαριστώ τον Θοδωρή Βασίλη, για την αμέριστη συμπαράσταση στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ
**Ευχαριστώ τον Δημήτρη Τομαρά που μου δάνεισε το στυλό του να κρατώ σημειώσεις
**Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Παλλαντζά που κάνει σοβαρό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ
Το κεντρικό σκηνικό:  To κεντρικό πανό της Original Patras είναι κρεμασμένο ανάποδα (σαν  νυχτερίδα). Υποθέτω πως κάτι ήθελαν να περάσουν με την τοποθέτηση αυτή,δε μπορώ να διανοηθώ πως ήταν απλά λάθος..
Στυλιστικά ατοπήματα : Τα κόκκινα παπούτσια του Maduca..
Παιδάκια παίζανε κυνηγητό στα επίσημα.
Γκολ του Μανωλά στο 7ο λεπτό.Είχε προηγηθεί μετωπική σύγκρουση με το Μήτρογλου και ήταν λίγο ζαλισμένος.Αργότερα,λόγω αυτής της κατάστασης,ο Μανωλάς αποχώρησε απο το γήπεδο.
Γκολ του Παπαδόπουλου στο 11ο λεπτό.Ο Μήτρογλου πλησιάζει στα επίσημα και κάνει χειρονομίες..Η κερκίδα αντιδρά..Αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη..Γιατί..
Γκολ του Μπλάνκο στο 53ο λεπτό.Και το νικητήριο.
ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο στο 88ο λεπτό.
Ντου στο 90ο λεπτό.
Tips: Gay-Roufianoi –Oikοdomoi Γραμμένο σε κάρτες στο πέταλο, Μούτζες ανάμεσα σε επίσημα και πέταλο, Διχασμός στο γήπεδο-Οriginal και λοιποι τοποθετούνται διαφορετικά απέναντι στον Μπάγεβιτς..Ωραίες αποκρούσεις του Σάχα προς το τέλος του αγώνα..
**Με τη λήξη η ΑΕΚ τελειώνει την κούρσα των Play offs δεύτερη..και με διαφορά απο τον Ολυμπιακό..Η πριγκίπισσα είναι στο θρόνο της..
Συνέντευξη Τύπου
Μπάντοβιτς «Μπορεί να τελειώσαμε τελευταίοι,αλλά παρόλ’αυτά είμαστε μεγάλη ομάδα»
Μπάγεβιτς Σε ερώτηση ρεπόρτερ πώς θα αξιολογούσε την κατάταξη άλλων ομάδων απάντησε «Δε σχολιάζω άλλες ομάδες» , για τα συνθήματα «Εγώ άκουσα να τραγουδάνε το όνομά μου», για τη θέση της ΑΕΚ «Της αξίζει η θέση που τερμάτισε και θα μπορούσε και καλύτερα» για την εν γένει εικόνα της ΑΕΚ «Δε θέλω η ΑΕΚ να είναι την επόμενη σεζόν αυτή που ήταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο» και «το ξέρω οτι έχουμε οικονομικό πρόβλημα»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...