Δεν πάει πουθενά ο Μαϊστόροβιτς

Δεν πάει πουθενά ο Μαϊστόροβιτς PHOTO: Action Images
Διαψεύδουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δημοσιεύματα στο σουηδικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η «Ένωση» προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού των εξόδων της ομάδας.


Ο Σουηδός αμυντικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» και θα πρέπει να του καταβάλλει 800 χιλιάδες ευρώ. Παρά την οικονομική στενότητα, οι διοικούντες δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεσμεύσουν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα, βασικό στέλεχος σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Πάντως, από στην ΑΕΚ παραδέχονται ότι στο ραντεβού που είχε την περασμένη Τετάρτη ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Μαϊστόροβιτς, έγινε συζήτηση για την πιθανότητα μεταγραφής του, με τον μάνατζερ του παίκτη να τονίζει ότι θα προσπαθήσει να φέρει πρόταση μετά το τέλος των πλέι οφ.

Τα τελευταία νέα ενόψει Άρη

Στην αποστολή για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη συμπεριέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους Μανωλά, Αραούχο και Σκόκο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Και οι Σκόκο και Αραούχο νιώθουν ενοχλήσεις, μετά από σκληρά μαρκαρίσματα στην χθεσινή αναμέτρηση της Ένωσης με τους «κίτρινους». Ο Μανωλάς ταλαιπωρείται από αυτές τις ενοχλήσεις πριν την χθεσινή αναμέτρηση.

Αύριο θα εκτιμηθεί -και πάλι- η κατάστασή τους από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, με τις πιθανότητες να αγωνιστούν την Τετάρτη στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ να είναι υπέρ τους.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν χθες με τον Άρη παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία.

Αντίθετα όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά, οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:

Αραμπατζής, Λούκατς, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Μανωλάς, Καράμπελας, Αραούχο, Λαγός, Μαντούκα, Μάκος, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο, Λεονάρντο.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 και είναι κλειστή.

Ευχάριστα για τον Παυλή

Προς το τέλος της δείχνει να βαδίζει η μίνι «περιπέτεια» του Μιχάλη Παυλή. Ο νεαρός επιθετικός -που είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο λόγω μιας οσφυοϊσχυαλγίας- πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, αφού η κατάστασή του παρουσίασε σημαντική βελτίωση.

Η διάγνωση, μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, έκανε λόγο για ιογενή λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος και όπως έγινε γνωστό ο Παυλής -που ήδη ακολουθεί σχετική θεραπεία- θα επανεξεταστεί, ώστε να διαπιστωθεί η ανταπόκριση του οργανισμού του σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...