Αναχώρησε η οικογένεια Ρουβά για Θεσσαλονίκη


Κορίνα Ασλανίδου
Το απόγευμα της Τρίτης, η οικογένεια Ρουβά αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την όμορφη… πανέμορφη… υπέροχη Θεσσαλονίκη (αν δεν παινέψω το σπίτι μου, θα πέσει και θα με πλακώσει!).

Ο Σάκης φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, ροζ τζάκετ και αθλητικά παπούτσια, η Κάτια τζιν παντελόνι, μπλούζα και λευκό μπολερό, ενώ η μικρή Αναστασία, η οποία ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της, φορούσε ένα λευκό φορεματάκι. Η οικογένεια θα μείνει αρκετό καιρό στη συμπρωτεύουσα, καθώς ο Σάκης θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, κάναμε μια μεγάλη και επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα στο S και τώρα για δύο μήνες θα είμαστε Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους. Η πρεμιέρα είναι την Παρασκευή και ο Σάκης ανυπομονεί να τραγουδήσει για τους Θεσσαλονικιούς που τόσο αγαπά.

«Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιώδης και περνάω πολύ καλά, όταν τραγουδάω εκεί, και η Κάτια χαίρεται πολύ που πάμε Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο Σάκης.

Η Κάτια δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον αγαπημένο της, αφού για δύο μήνες θα είναι μαζί με την οικογένειά της, καθώς οι γονείς της μένουν στην Τριανδρία. Η Κάτια θα μένει με τον Σάκη και τη μικρή σε ξενοδοχείο της πόλης, όμως θα περνάει αρκετές ώρες με την οικογένειά της και τις παλιές της φίλες. Όσο για τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται, ο τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει χαρίζοντας απλώς σε όλους ένα γλυκό χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...