Οι φετινές γκέλες του Αντώνη

Οι φετινές γκέλες του Αντώνη
Τέλος εποχής ή απλά κακές στιγμές; Το gazzetta.gr θυμάται μέσω βίντεο τις φετινές γκέλες του Αντώνη Νικοπολίδη στο πρωτάθλημα αλλά και το λάθος του με την Μπορντό στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Το 2-2 στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Η πρώτη γκέλα για τη φετινή σεζόν ήρθε στα Γιάννενα, όταν στο 90΄ και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, ο Νικοπολίδης είδε την μπάλα να περνάει κάτω από τα χέρια του σε κεφαλιά του Μπακαγιόκο και τον πίνακα να γράφει το τελικό 2-2.




Το 1-0 στο Άρης-Ολυμπιακός: Παρότι στο ματς με τον Άρη είχε καλές στιγμές ένα λάθος σε μια ανύποπτη φάση έφτασε για να φύγει ο Ολυμπιακός με σκυμμένο το κεφάλι από το «Κλ. Βικελίδης». Ο Κάμπορα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Νικοπολίδη και διαμόρφωσε το 1-0.



Το 1-2 στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ένα βράδυ που μάλλον δεν θα θέλει να το θυμάται ο Νικοπολίδης αφού είδε τον Σκόκο να τον νικάει δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά. Στο δεύτερο γκολ του Αργεντινού από πολύ μεγάλη απόσταση, φέρει αποκλειστική ευθύνη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.


Το 1-0 στο Μπορντό-Ολυμπιακός: Όπως και στο ματς με την ΑΕΚ έτσι και σε αυτό με τη Μπορντό ο Νικοπολίδης έκανε λάθος εκτίμηση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουρκούφ από πλάγια θέση και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.



Το ακυρωθέν γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τα πλέι οφ: Στη φάση του 85ου λεπτού ο Νικοπολίδης χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης έσωσε τον έμπειρο πορτιέρο, σφυρίζοντας ανύπαρκτο φάουλ.


Το 1-0 στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα πλέι οφ: Κακή πρώτη πάσα του 39χρονου τερματοφύλακα που δίνει ουσιαστικά ασίστ στον Μουσλίμοβιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει ανενόχλητος το 1-0 και δίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...