Πούλησαν το νυφικό της Μαστροκώστα

Κορίνα Ασλανίδου
Άναυδη έμεινε η Γωγώ Μαστροκώστα όταν πήγε στον οίκο Elie Saab για να κάνει πρόβα νυφικού, καθώς την ενημέρωσαν πως το δεύτερο νυφικό – φόρεμα που θα φορούσε στην γαμήλια τελετή της το πούλησαν!

Η Γωγώ δεν έβαλε τις φωνές, ωστόσο ζήτησε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του καταστήματος. Πωλήτρια του οίκου πούλησε το λευκό στράπλες νυφικό με την ουρά κατά λάθος, σε άλλη κυρία που εντυπωσιάστηκε. Η Γωγώ αρχικά πανικοβλήθηκε, καθώς ο γάμος της είναι στις 28 Μαΐου στο Νάσιουτζικ, όμως οι υπεύθυνοι του οίκου την καθησύχασαν λέγοντάς της πως πολύ σύντομα θα έχει στα χέρια της ένα εξίσου όμορφο νυφικό.

Πάντως είναι όλα έτοιμα για τον γάμο της Γωγώς και του Τραϊανού Δέλλα αλλά και για την βάφτιση της μικρής Βικτώριας που θα γίνει αμέσως μετά τον γάμο των γονιών της. Για καλό και για κακό πάντως ας πάρει στο σπίτι της τα δύο νυφικά για να τα κλειδώσει στο ντουλάπι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...