Συναντήθηκαν Τζίγγερ - Πατέρας

Συναντήθηκαν Τζίγγερ - Πατέρας


Για περίπου 1.5 ώρα τα είπαν το απόγευμα της Δευτέρας όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον Νικόλα Πατέρα για το πλάνο της επόμενης μέρας των νταμπλούχων! «Θέμα Αντωνίου» από Τζίγγερ. Το ραντεβού που δεν είχε γίνει τελικά την περασμένη Παρασκευή, πήρε... σάρκα και οστά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα και συζητούν το πλάνο της επόμενης περιόδου. 
Ζήτημα Αντωνίου
Τα θέματα συζήτησης ήταν δύο... ταχυτήτων. Τα οικονομικά που αφορούν την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τον τρόπο που θα γίνει, αλλά και η κάλυψη του ελλείματος. Από την άλλη φυσικά συζητήθηκε το θέμα της προεδρίας και αν συνεχίσει σε αυτή την θέση ο Νικόλας Πατέρας. Όμως ένα εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι και η... τύχη του Κώστα Αντωνίου.
Από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη τέθηκε ξεκάθαρα το θέμα του διευθυντή ποδοσφαίρου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομετόχος επιθυμεί την αλλαγή του Κώστα Αντωνίου από την συγκεκριμένη θέση. Από την άλλη είναι εκπεφρασμένη από την... εποχή της φιέστας η εκτίμηση του κ. Πατέρα προς το πρόσωπο του μέσα από δηλώσεις.
Οπότε σαφώς και η περίπτωση του νυν τεχνικού διευθυντή είναι μια... γκρίζα ζώνη ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς ο μεγαλομέτοχος θέλει την αλλαγή του και ο νυν πρόεδρος την παραμονή του. Μάλιστα η... αντίθεση αυτή δεν αποκλείεται να είναι και μια από τις βασικές αιτίες που και από τις δύο πλευρές (ΠΑΕ και περιβάλλον Τζίγγερ) διαψεύδεται το ραντεβού το οποίο φυσικά και πραγματοποιήθηκε.
Tα μεταγραφικά
Φυσικά οι εξελίξεις στα διοικητικά και όταν αυτά ξεκαθαρίσουν έχουν να κάνουν και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο φάκελος με τις προτάσεις αναμένεται να παραδοθεί στη διοίκηση και το σαφάρι των ανθρώπων της ομάδας θα αρχίσει. Η απόκτηση ενός αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους», όπως και ενός εξτρέμ. Το «ναυάγιο» με τον Κρόλντρουπ, βάζει στην κορυφή της λίστας τον Μαρτσένα της Βαλένθια, όμως δεν είναι και η μοναδική καλή περίπτωση.

Όσο για τον επιθετικό, ο Αρούνα Ντιντάν αρέσει πολύ στους «πράσινους» και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο gazzetta.gr βλέπει με πολύ καλό μάτι την έλευσή του στην Ελλάδα.Στη λίστα βρίσκεται και ο Γκοβού, αν και η περίπτωση του Γάλλου διεθνή είναι πιο δύσκολη, αφού μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Όσον αφορά τον Νάτσο Σκόκο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει περισσότερο από 1.5 εκ. ευρώ, αν και τα ανταλλάγματα που δίνει είναι ικανά για να... πείσουν την ΑΕΚ.

Οι δανεικοί...

Φυσικά, στο μυαλό των «πρασίνων» υπάρχουν και οι περιπτώσεις των δανεικών παικτών, με τους Ντέιβιντ, Μάτος να είναι στην αναμονή. Ο αμυντικός της Φλαμένγκο προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και αν αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει στην ομάδα. Όσο  για τον αμυντικό μέσο της Κορίνθιανς, είναι σε αναμονή και για την επιστροφή του θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...