Ερώτηση στη Βουλή για τον ΟΠΑΠ και το «Πάμε Στοίχημα»


Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών Αργύρης Ντινόπουλος για τον ΟΠΑΠ και το «Πάμε Στοίχημα». Αναλυτικά στην ερώτηση αναφέρεται: «Στις 10/05/10 και στο παιγνίδι «Πάμε στοίχημα» ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μίρκο Σαβίνι εφέρετο να έχει ( με κωδικό 142- ειδικού...


στοιχήματος) απόδοση επιτυχίας τέρματος ένα προς εξήντα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό της 12ης /05/10 (play off).
Αλλά ο Μίρκο Σαβίνι ήταν, ήδη, τραυματίας και μετά βεβαιότητος απεκλείετο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αφού, μάλιστα, δεν συμπεριελήφθη από τον προπονητή Φερνάντο Σάντος ούτε κάν στην 18αδα.
Ο ΟΠΑΠ ουδέν έπραξε για να ακυρώσει την συμμετοχή του Μίρκο Σαβίνι στο «Πάμε στοίχημα» (δηλαδή να τον «φράξει» κατά την σχετική ορολογία του Οργανισμού).
Έτσι όσοι είχαν ποντάρει στο να επιτύχει ο ….τραυματίας Μίρκο Σαβίνι τέρμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πήραν τα λεφτά τους πίσω.
Τους επεστράφη, δηλαδή, το ποσό (η αξία του σχετικού κουπονιού) το οποίο είχαν στοιχηματίσει στον ατυχή Μίρκο Σαβίνι.
Αυτό το περίεργο περιστατικό, όμως, συνδυάζεται με μια άλλη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ, η οποία – για ορισμένους- εξηγεί την, αρχικά, ακατανόητη ενέργεια (γκάφα) του Οργανισμού.
Πριν από 15 ημέρες ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ (από αδιάθετα κέρδη) στους παίκτες του «Πάμε στοίχημα».
Στην ορολογία του Οργανισμού αυτή η προσφορά αποκαλείται «προωθητική ενέργεια» και οι παίκτες του « Πάμε στοίχημα» διεκδικούν μία « άμεση νίκη».
Μπορούν, δηλαδή, να κερδίσουν (άμεσα) 10, 20,50 ή 1000 ευρώ με την κατάθεση ενός κουπονιού του «Πάμε στοίχημα» αξίας τριών (3) ευρώ και άνω.
Το γεγονός όμως ότι ο ΟΠΑΠ προσφέρει την ίδια δυνατότητα «άμεσης νίκης» είτε κάποιος καταθέσει κουπόνι μόλις τριών (3) ευρώ είτε πολλαπλάσιας αξίας (ενέργεια πρωτοφανής για τα δεδομένα του σύγχρονου μάρκετινγκ) είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του « Πάμε στοίχημα» να «σπάνε» τα κουπόνια μεγάλης αξίας σε πολλά των τριών (3) ευρώ διεκδικώντας πολλές «άμεσες νίκες».

newsblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...