ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ????


VIDEO Γεγονότα
Μαρτυρίες(5/5) Ο δημοσιογράφος Μ. Κωνσταντινίδης, που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας 15 λεπτά αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά στην τράπεζα, περιγράφει στο MEGA τα όσα αντίκρυσε. Τη δική του μαρτυρία καταθέτει στο MEGA και ο διευθυντής του βιβλιοπωλείου "Ιανός", που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.


Κάποιοι, στην προσπάθειά τους να σωθούν, πήδηξαν από μπαλκόνι του κτιρίου. Τον πανικό που επικράτησε περιγράφει ο δημοσιογράφος Μάριος Κωνσταντινίδης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο 15 λεπτά αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά. "Βρήκαμε ανθρώπους πάνω στα μπαλκόνια στον 2ο όροφο να ζητούν βοήθεια από τους διαδηλωτές. Φώναζαν χαρακτηριστικά 'σώστε μας, θα καούμε ζωντανοί' " δήλωσε στο MEGA.

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική μαρτυρία του, ο δημοσιογράφος περιγράφει: "Είχε καλυφθεί όλο το κτίριο από τους καπνούς. Μπορούσαμε να διακρίνουμε τον έναν από τους υπαλλήλους, ο οποίος επέλεξε να πηδήξει στην διπλανή πλαστική σκεπή, κατόρθωσε και κρατήθηκε από κει και σώθηκε. Ο επόμενος υπάλληλος που τον ακολούθησε, έσπασε η σκεπή και κατέληξε στο περβάζι του πρώτου ορόφου. Ο κόσμος προσπάθησε να βοηθήσει όπως μπορούσε, αλλά ουσιαστικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε μετά από 10 λεπτά. Άλλες δύο γυναίκες πήδηξαν στα διπλανά μπαλκόνια και κατάφεραν να σωθούν".

Αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα. Ο κ. Χατζηιακώβου δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό. Πετάξαν μολότοφ και πάνω μας. Κάποιος κουκουλοφός μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ. Χατζηιακώβου ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".

http://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...