Το σκυλομετάνιωσαν για Ντουντού!



Η (ΔΙΠΛΗ) αναβολή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είχε για τον Ολυμπιακό αποτέλεσμα μόνο την απίστευτη ταλαιπωρία της ομάδας, που μέσα σε πέντε ημέρες θα ανέβει και θα κατέβει τέσσερις φορές σε αεροπλάνο για την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Είχε κι άλλες συνέπειες-όχι ευχάριστες.

ΓΙΑ παράδειγμα τώρα στον Ολυμπιακό το έχουν σκυλομετανιώσει που δήλωσαν να εκτίσει ο Ντουντού την μία αγωνιστική της ποινής του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Διότι, υπολόγιζαν ότι το παιχνίδι θα γίνονταν κανονικά την Τετάρτη κι ότι ο Βραζιλιάνος θα έπρεπε να πάρει ανάσες παίζοντας δύο 90λεπτα την περασμένη εβδομάδα, μετά από αποχή 4,5 μηνών.

ΟΜΩΣ, τώρα που το παιχνίδι γίνεται Κυριακή, δηλαδή τέσσερις ημέρες αργότερα, ο Ντουντού δεν θα είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να παίξει στην Τούμπα. Θα είχε ξεκουραστεί μία εβδομάδα και…όλα καλά.

ΕΤΣΙ, ο Ολυμπιακός και πιο κουρασμένος θα είναι και θα του λείπει ο Ντουντού, τον οποίο θα μπορούσε να είχε, αφού σίγουρα θα δήλωνε να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στα παιχνίδια με τον Άρη μέσα και με την ΑΕΚ έξω.

ΚΙ εδώ ίσως θα πρέπει η διοργανώτρια αρχή να προνοεί μία διαφορετική αντιμετώπιση για τέτοιου είδους καταστάσεις. Διότι, πλέον αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα που έχει μπροστά του κάθε σύλλογος πριν αποφασίσει πότε θα ξεχρεώσει ένας παίκτης του τις κάρτες που έχει πάρει…

Κ. Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...