«Συνεχίζω στην ΑΕΚ»

«Συνεχίζω στην ΑΕΚ»

Ο Μπάγεβιτς επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι παραμένει στην ΑΕΚ, η ORIGINAL βράζει, οι παίκτες είναι ανάστατοι, οι μέτοχοι προωθούν τα σχέδια τους και οι Αργυρίου-Ματεντζίδης ήρθαν και υπογράφουν.


Βράζει η ORIGINAL...
Η απόφαση για παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν είναι δεδομένο ότι ικανοποιεί κάποιους, αλλά δυσαρεστεί και κάποιους άλλους. Στις τάξεις της ORIGINAL τα συναισθήματα μόνο καλά δεν είναι μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης που πάρθηκε στο ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης ζητούσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, συνεχώς την αποχώρηση του Σέρβου προπονητή το τελευταίο διάστημα και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη αναμένεται να δημοσιοποιήσει και στο γήπεδο τη θέση της...

Άνω-κάτω οι παίκτες...
Τα ίδια όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνονται και οι ποδοσφαιριστές. Η πλειοψηφία των παικτών ήταν κατά της παραμονής του Σέρβου προπονητή και το κλίμα έχει γίνει ακόμη πιο βαρύ από τη στιγμή που έμαθαν ότι αποφασίστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Αρκετοί κιτρινόμαυροι... βράζουν αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με έγκυρες πηγές μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ, κάποιοι θα κάνουν δηλώσεις για την παραμονή του Μπάγεβιτς και θα πουν πολλά! Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι προπονητής και παίκτες δεν ήρθαν ποτέ κοντά την τελευταία διετία.

Ποιοι θα φύγουν και γιατί...
Η παραμονή του Μπάγεβιτς, μετά από απόφαση των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά, θα φέρει αλλαγές στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο. Αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρνει τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας στην έξοδο! Οι δύο μεγαλομέτοχοι θα τους πουλήσουν -και όχι με όσα λεφτά θα περίμενε κανείς- για να πάρουν τα λεφτά που χρειάζονται ώστε να κλείσουν τρύπες της ΠΑΕ και παράλληλα θα γίνει και αυτό που θέλει ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος δεν μπορεί και δε θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με αυτούς. Οι μέτοχοι θα περάσουν τις αποφάσεις τους για πωλήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών πιο εύκολα καθώς θα είναι επιθυμίες του Μπάγεβιτς, ή τουλάχιστον έτσι θα παρουσιαστούν για να μην υπάρξουν τεράστιες αντιδράσεις. Ο Σέρβος, από την άλλη πλευρά, είναι ικανοποιημένος γιατί και παίκτες θα φύγουν αλλά και ο ίδιος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μιας ομάδας που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αρκετά αποδυναμωμένη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υπογράφουν Αργυρίου - Ματεντζίδης

Στα γραφεία της ΑΕΚ πήγαν οι Αργυρίου και Ματεντζίδης που είναι έτοιμοι να υπογράψουν στην Ένωση και να γίνουν οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης τα βρήκε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού Θοδωρή Σαββάκη και οι δύο ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στην Αθήνα όπου θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλουν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαιο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι δύο μεταγραφές να ανακοινωθούν κι εντός της ημέρας με την ομάδα της Κομοτηνής να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 330.000 ευρώ
GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...