Σεβίλλη: Με Νεγρέδο στον τελικό Κυπέλλου

Με τον Αλβάρο Νεγρέδο θα παραταχθεί η Σεβίλλη στον  τελικό του ισπανικού Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 24χρονος παίκτης είχε αποβληθεί για απρεπή συμπεριφορά στον αγώνα των Ανδαλουσιανών με 3-2 επί της Αλμερία το προηγούμενο Σάββατο.

Εντούτοις, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας άναψε σήμερα το «πράσινο φως» στον άσο των Ανδαλουσιανών, καθώς απεφάνθη ότι ο Νεγρέδο θα έπρεπε να είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για την ενέργειά του και όχι κόκκινη.

Τα νέα χαροποίησαν το τεχνικό τιμ της Σεβίλλης, ένα 24ωρο μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Λουίς Φαμπιάνο από τον τελικό, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Νεγρέδο, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή της Ισπανίας για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι -εκτός απρόοπτου- ο παρτενέρ του Φρεντερίκ Κανουτέ στη «γραμμή κρούσης», στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο, μετά το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...