Η ευκαιρία της δεκαετίας!

Η ευκαιρία της δεκαετίας!

Η τραγική εικόνα του Ολυμπιακού μόνο απαρατήρητη δεν περνάει στον Παναθηναϊκό που ετοιμάζεται να βάλει ακόμα 4,5 εκ. ευρώ στα ταμεία του και να ανοίξει και άλλο την... ψαλίδα από τον «αιώνιο»!Η αρχή έγινε. Ο Παναθηναϊκός πήρε τα σκήπτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με την κατάκτηση του νταμπλ απέδειξε την ανωτερότητα του. Την στιγμή, λοιπόν, που ο άμεσος ανταγωνιστής του, Ολυμπιακός... παραπαίει στα πλέι-οφ και έμεινε από νωρίς εκτός «μάχης» στο «πράσινο στρατόπεδο» αρχίζουν ήδη να σκέφτονται το πως θα πατήσουν γκάζι και θα αφήσουν πολύ πίσω τους «ερυθρολεύκους».
Εξάλλου θα ξεκινήσουν την νέα σεζόν, έχοντας εκτός από την ποιοτική διαφορά στο ρόστερ και +40 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία, υπολογίζοντας τα 20 δικά του και φυσικά τα άλλα 20 που χάνει η ομάδα του Πειραιά που του χρόνου θα παίζει στο Europa League.

Έτσι και αλλιώς μεγάλες επενδύσεις στο λιμάνι, έτσι όπως είναι τώρα τα δεδομένα, δεν πρόκειται να γίνουν. Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προέκυπτε μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ότι αν χαθεί το Champions League και τα σίγουρα έσοδα (που τόσα χρόνια είχε με το καλημέρα στα ταμεία του) θα υπάρξουν περικοπές σε όλα τα επίπεδα. Και ως γνωστόν, η έλλειψη χρημάτων προκαλεί και ελλειμματική ποιότητα. Πόσο μάλλον σε ένα ρόστερ σαν αυτό των ερυθρολεύκων που είναι ήδη φτωχό και μη ανταγωνιστικό απέναντι σε αυτό του Παναθηναϊκού.

Το μυαλό όλων πλέον στον Παναθηναϊκό αφορά την επόμενη ημέρα. Στο άνοιγμα της ψαλίδας μέσω των μεταγραφικών κινήσεων του καλοκαιριού! Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάρει επιπλέον περίπου 5εκ ευρώ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αν ο ΠΑΟΚ ξεκινώντας από τους αδύναμους και στις δύο φάσεις, δεν κάνει κάποιο. ποδοσφαιρικό θαύμα ξεπερνώντας ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Βέρντερ, η Τότεναμ, η Ζενίτ, ο Άγιαξ που θα βρει μπροστά του.

Η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μεγάλη. Και ας ακουγόταν - πριν την αποτυχία του Ολυμπιακού να μπει στα προκριματικά - ότι το μεταγραφικό μπάτζετ θα είναι γύρω στα 5-7εκ. ευρώ. Η αγωνιστική και οικονομική εικόνα της ερυθρόλευκης ομάδα αλλά και τα επιπλέον έσοδα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βάζουν τους πάντες σε σκέψεις. Να ρίξουν για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι... βαριά πακέτα και να τελειώσουν από το καλοκαίρι το πρωτάθλημα. Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...