«Αν θέλουν, ας με διώξουν»!

«Αν θέλουν, ας με διώξουν»!
Στη διοίκηση της ΑΕΚ έριξε το μπαλάκι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσον αφορά την παραμονή του στην «Ένωση». «Εγώ δεν φεύγω από την ΑΕΚ. Έφυγα δύο φορές, τρίτη δεν φεύγω. Αν η διοίκηση δεν με θέλει, ας με διώξει», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στην «Ελευθεροτυπία» και εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στους «κιτρινόμαυρους»:


«Είμαι επιφυλακτικός. Οχι, δεν ξέρω αν θα δουλεύω και του χρόνου στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο. Είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον κ. Μπάγεβιτς στο εστιατόριο του δεύτερου στη Νέα Ερυθραία και τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε δηλώσει ότι συζητήθηκε ακόμη και η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου. Ωστόσο, 62χρονος προπονητής διέψευσε τα λεγόμενα του 36χρονου δικηγόρου. «Οχι, δεν έχουμε συζητήσει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αλλωστε, έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...