Πού πάει ο Ολυμπιακός;

Πού πάει ο Ολυμπιακός;
Μπορεί η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού να είχε χτυπήσει «κόκκινο» και όλοι να περίμεναν τις αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη στο Δ.Σ., ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όμως έδωσε παράταση στις εξελίξεις. Συγκάλεσε έκτακτη Γενική συνέλευση στις 14 Ιουνίου, ενώ προανήγγειλε επαφές με ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στην ΠΑΕ, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πάει για πώληση! «Πάγωμα» σε μεταγραφές και στο θέμα προπονητή.


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ΔΣ, τόνισε ότι «θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 14 Ιουνίου και την έκτακτη Γενική Συνέλευση». Άνοιγμα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Μώραλης ρωτήθηκε και για το αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά η απάντησή του δεν ξεκαθάρισε το τοπίο. «Δεν γνωρίζω αν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συμπλήρωσε λέγοντας πως «αυτό που αποφασίστηκε είναι η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 14 Ιουνίου.Αυτό που αποφασίστηκε είναι να μην δεσμευθεί το επόμενο ΔΣ, γι’αυτό δεν πάρθηκε και καμία απόφαση σχετικά με προπονητή και παίκτες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας»


Πάγωμα αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, αφού τις όποιες εξελίξεις στην ομάδα θα τις δρομολογήσει το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει στα μέσα Ιουνίου. Κάτι τέτοιο πρακτικά σημαίνει ότι δύσκολα θα υπάρξουν σύντομα αποφάσεις για το θέμα του προπονητή αλλά και τα μεταγραφικά θέματα.

Όλα αυτά οδηγούν σε μια καθυστέρηση με απρόβλεπτες αγωνιστικές συνέπειες για την ομάδα, η οποία την ημέρα του Δ.Σ. (14 Ιουνίου) αρχίζει την προετοιμασία ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής υποχρέωσης ένα μήνα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...