Ο Ακης και η Βίκυ με θέα την Ακρόπολη






To σπίτι που φιλοξενεί την οικογένεια του Ακη Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου 33, και το οποίο φαίνεται να διαχειρίζεται η εταιρία ΝΟBILIS INTERNATIONAL με έδρα το Wyoming των ΗΠΑ, παρουσιάζουν ανάμεσα στ άλλα θέματά τους οι "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" των Σεραφείμ Κοτρώτσου-Λουκά Κατσώνη.

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκε στους αδελφούς Αντωνόπουλους -κανείς απο τους οποίους δεν βρίσκεται εν ζωή-και οταν είχαν αποφασίσει να το πουλήσουν ζητούσαν περί τα 300 εκατομμύρια παλιές δραχμές.

Σ αυτό το νεοκλασσικό του 1920, έχει προστεθεί πλέον ασσανσέρ ενω ανοίχτηκε γυάλινη οροφή στη ταράτσα πάνω απο το μπάνιο, ώστε ο πρώην υπουργός να έχει θέα τον ουρανό όταν τραγουδάει στο μπάνιο του.

Η εφημερίδα παρουσιάζει ακόμη φωτοτυπίες των ημερολογίων που κρατούσε η Αικατερίνη Τσακάλου, Γραμματέας του Χριστοφοράκου, και στα οποία το όνομα του Κώστα Γείτονα είχε την τιμητική του.

Για μια ακόμη εβδομάδα η εφημερίδα είναι πλούσια σε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.
ΠΗΓΗ:

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AFTON TON KOTROTSIO PIOS THA TON KATHISI STO SKAMNI DEN EBALE MIALO AKOMI

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Εσένα, παληκάρι μου, σου δείχνουν το σπίτι σου που καίγεται κι εσύ κοιτάς το...δάχτυλο; Τι ζόρι τραβάς με τον Άκη, μαζί τα φάγατε;

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...