ΓΕΛΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Tα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου είναι για γέλια και για κλάμματα και ευνοούν για ακόμη μια φορά τους οικονομικά ισχυρούς. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά την γρήγορη απομάκρυνση της παρούσας Κυβέρνησης και την άμεση προσφυγή στις κάλπες. Το ΔΝΤ δεν ήταν μονόδρομος και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση στον Ελληνικό Λαό. Να πληρώσουν όλοι αυτοί που έφαγαν τα δισ ευρώ που έστελνε τόσα χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην ζητάνε θυσίες που δεν θα οδηγήσουν πουθενά!!! Όταν χρωστάς τόσα χρήματα και δανείζεσαι και άλλα δεν ορθοποδείς ΠΟΤΕ και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε όλοι. Όταν π.χ χρωστάς 10.000 ευρώ και σου κόβουν και 100 ευρώ από τον μισθό σου πρέπει να δουλεύεις και 3 δουλειές για να μπορείς να τα βγάλεις πέρα και δουλειές δεν υπάρχουν!!!!


Σπρώχνουν τον κόσμο στον τζόγο ή στην παρανομία γιατί με την αύξηση του ΦΠΑ είναι σίγουρο ότι κανένας δεν θα χτυπάει απόδειξη γιατί θα πέσει πέλεκυς από τις ΔΟΥ ή εάν κόβει πάει για κλείσιμο αφού θα δουλεύει μόνο για τις εφορίες. Τα νέα μέτρα οδηγούν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε οριστικό κλείσιμο. Τώρα τι να λέμε εμείς άλλο δεν υπάρχει καμιά ελπίδα ανάκαμψης και σίγουρα τα κλεμμένα δεν θα τα γυρίσουν πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...