Ντ. Μπακογιάννη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο κόμμα

Bookmark and Share
Για άλλη μία φορά η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της σύστασης νέου κόμματος.
Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη» του Ηρακλείου παρέπεμψε στο μέλλον ενδεχόμενη κίνηση να ηγηθεί πολιτικού φορέα, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Η κα Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι θα κάνει «δημιουργική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση επί των ερειπίων», και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να δω τα αποκαΐδια της χώρας μου, για να πάει μπροστά ένας πολιτικός μου στόχος».

Αίσθηση πάντως προκαλεί και η δήλωσή της ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ δεν είχε πλήρη εικόνα, λόγω των ταξιδιών της στο εξωτερικό, και ότι τώρα διακρίνει τρίτες λύσεις τις οποίες δεν επέλεξε εκείνη την περίοδο.
«Δεν είχα πλήρη εικόνα όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών, καθώς ταξίδευα συνεχώς για διάφορα σημαντικά θέματα, όπως είναι το Σκοπιανό και έκανα και δύο μήνες να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα ν’ αποδεχτώ τη λογική της υπονόμευσης της κυβέρνησης ή του κόμματος σου, για να πας μπροστά. Τώρα θεωρώ ότι για την περίοδο εκείνη, θα μπορούσε να υπάρχουν και τρίτες λύσεις, που εκείνη την εποχή δεν είχα επιλέξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.
http://newscity1.blogspot.com/2010/05/blog-post_245.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...