ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ;

Με ανοησίες και μισόλογα δεν είναι δυνατόν να κρατήσουν τους αναγνώστες τους. Είναι πράγματι αστείο να νομίζουν ότι είμαστε όλοι μαλάκες και αυτοί ανεξάρτητοι. Είναι φανερό ότι πλέον δεν μπορούν να ανεβάσουν άλλο τα κλικ που τους κάνουν όσοι αρέσκονται στην παραπληροφόρηση και την μονομανία εναντίον των επιτυχημένων.


Βλέπουν τα δύσκολα και αρχίζουν να εξαπολύουν λάσπη νομίζοντας ότι ακυρώνονται τηλεοπτικές καριέρες με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Τα λάθη τους το μόνο που κάνουν είναι να τα χρεώνουν σε άλλους και αλλάζουν ομάδες, κόμματα και ιδεολογίες όπως αλλάζουν φανέλες και πουκάμισα. Γιατί άραγε είναι κάποιοι επιχειρηματίες καλοί και κάποιοι άλλοι όχι; Γιατί π.χ αλλάζουν απόψεις για τηλεοπτικά πρόσωπα και γιατί διαφημίζουν εκπομπές με ευτελές περιεχόμενο; Ίσως φταίτε και εσείς αφού αυτά διαβάζετε αλλά φταίνε σίγουρα και όσοι κατά καιρούς με τον μανδύα του καλού παιδιού τους έκαναν μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...