Τον έδειραν άγρια για... σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

«Μαύρο» στο ξύλο έκανε έναν Αλβανό ο πατέρας ανήλικης στην Ζάκυνθο, όταν η κόρη του του είπε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το κορίτσι, ο αλλοδαπός προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της «χωρίς περαιτέρω συνέπειες», όπως αναφέρθηκε στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, την ώρα που εκείνη βρισκόταν ανυποψίαστη και έπαιζε έξω από το σπίτι της.

Εντρομο το κορίτσι έβαλε τις φωνές και έτρεξε κλαίγοντας μέσα στο σπίτι του όπου και ανέφερε τα όσα έζησε στη μητέρα της, η οποία αμέσως ενημέρωσε τον σύζυγό της. Εξαλλος εκείνος έτρεξε στο σπίτι όπου ζήτησε από την κόρη του να του πει τα όσα είχαν συμβεί και παράλληλα να του περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του άντρα που της είχε επιτεθεί. Ο πατέρας της ανήλικης τηλεφώνησε σε έναν φίλο του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν μέχρι στιγμής εξακριβωθεί, του είπε τι είχε συμβεί και του ζήτησε να συναντηθούν.

Οπως έγινε γνωστό, οι δύο άντρες έστησαν καρτέρι στον ανυποψίαστο Αλβανό, τον οποίο έκαναν «μαύρο» στο ξύλο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τον χτύπησαν τόσο πολύ με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να μεταφερθεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος με μώλωπες και εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο, αλλά εκτός κινδύνου. Ο τραυματίας περιέγραψε στους αστυνομικούς τα άτομα που τον ξυλοκόπησαν και τώρα έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...