«Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης»

«Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης»
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του, όμως ο έμπειρος επιθετικός ήρθε για να μείνει, όπως λέει στους φιλάθλους του Δικεφάλου.
 Μετά τα πλέι οφ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ανακοινώσει την απόφασή του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Πλέον δεν χρειάζεται να σας πούμε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι το επόμενο βήμα του, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Ο έμπειρος επιθετικός που βρίσκεται αυτές της ημέρες στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σε bar στην περιοχή των Αμπελοκήπων με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να συζητάνε μαζί του το ενδεχόμενο επιστροφής.


Σε πολύ ήρεμο κλίμα κύλισε η σύντομη συνομιλία που είχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές κουβεντιάζουν χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας. Το πρώτο πράγματα που ρώτησαν τον 30χρονο επιθετικό είναι αν θα έρθει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ. "Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό", ήταν η απάντηση του «Σάλπι», με τον Θεσσαλονικιό επιθετικό να λέει στην συνέχεια πως θα μείνει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...