Ο ΘΕΜΟΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Τρομερή επιτυχία έκανε ο ψευδός παρουσιαστής έφερε τον παρτενέρ της Τζούλιας στην τσόντα και μας τον έβγαλε χθες στην εκπομπή του την ώρα που το κόμμα που στηρίζει η φυλλάδα του μας πηδάει κανονικά με τα νέα μέτρα.


Είναι ο δημοσιογράφος που μαζί με τον Καραμήτσο πήραν με δανεικά από την Τράπεζα την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και μας έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αντιπολιτευτικός θα είναι ο λόγος του. Λύσσαξαν να φέρουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην εξουσία , και τώρα κάνουν πλακίτσα με τους πορνοστάρ και τα μοντέλα με τα playmate την ώρα που ο εργαζόμενος στενάζει. Την Κυριακή θα το γυρίσουν στην υψηλή δημοσιογραφία και θα κάνουν αυστηρή κριτική σε όσους δεν τους δίνουν διαφήμιση. Την ίδια ώρα απέναντι ο Μάκης έδωσε φωνή σε συνταξιούχους να πουν τα ζόρια τους και όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τολμάνε και συγκρίνουν τους δυο δημοσιογράφους. Ο πλακατζής Θέμος με τον Μάκη που έχει βγάλει και 10 σκάνδαλα . Κρίμα που μας είναι παντελώς αδιάφορος ο πρώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...