ΕΚΤΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη και για ακόμη μια φορά είχαμε μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία. Ο Δαλούκας που άφησε τις δυο ομάδες με 10 παίχτες στην ίδια φάση Μέλμπεργκ, Κοντρέρας έκανε το παιχνίδι μπουρδέλο και σίγουρα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν έντονα τον Μπάντοβιτς που έδειξε ότι δεν κάνει για προπονητής. Ο Μαρέσκα στην αλλαγή του επιτέθηκε φραστικά στον Μπάντοβιτς. Με την λήξη του αγώνα έγιναν επεισόδια στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Έπεσαν ψιλές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει εκτός των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίνγκ την πρώτη φορά που συμμετέχει στην διαδικασία των play off. Ο Κόκκαλης πλέον έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις αφού οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τα έχουν και με αυτόν για τις επιλογές του από το καλοκαίρι στο θέμα του προπονητή αλλά και στις επιλογές πολλών παιχτών που δεν μπορούν να φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα. Η περίπτωση του Λούα-Λούα που ήρθε τον Γενάρη και κάνει ότι του κατέβει μέσα στο γήπεδο είναι χαρακτηριστική. Ο Ντάτολο που επίσης ήρθε τον Γενάρη ελάχιστα πρόσφερε ενώ μόνο ο Μέλμπεργκ έβγαλε τα λεφτά του. Σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις αφού όταν μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μένει χωρίς τίτλους και χωρίς Τσάμπιονς Λίνγκ τότε η χρονιά είναι καταστροφική όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε θέμα ψυχολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...