Κουκουλάκης και Κάκος έδειξαν κλάση

Γιώργος Αρκουλής

Το θετικό μήνυμα από τα ματς της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ ήταν βεβαίως η καλή προσπάθεια όλων των παικτών να διακριθούν-παρά την κόπωση που τους πιέζει μέσα στο τερέν-, κυρίως όμως η ειλικρινής διάθεση των διαιτητών Τάσου Κάκου και Μιχάλη Κουκουλάκη να δικαιώσουν την φήμη τους, (και το σήμα της FIFA, που μόλις έραψαν στη φανέλα τους), μηδενίζοντας τις γνωστές γκρίνιες της εξέδρας.


Με πολύ προσεκτικές διαιτησίες, τα πήγαν καλά. Δυστυχώς, (κόντρα στο αυτονόητο) πρέπει να τους καταθέσουμε ένα μπράβο…

Ο ΠΑΟΚ όσο είχε δυνάμεις απειλούσε με δεύτερο γκολ τον Ολυμπιακό, απέτυχε να σκοράρει όταν η μπάλα σε γυριστό του Βιερίνια βρήκε το δοκάρι και στο τέλος, μένοντας από δυνάμεις (πλην Βιτόλο και Λίνο) κινδύνευσε από έναν εντελώς μέτριο Ολυμπιακό.
Έναν Ολυμπιακό που θα χρειαστεί την Τετάρτη (στο Νέο Φάληρο με τον ίδιο αντίπαλο) την φόρμα του για να ισοβαθμήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το γκολ του Μουσλίμοβιτς ήρθε από άτυχη στιγμή του Νικοπολίδη.
Όσο για τον Φιλομένο, όσο κερδίζει χρόνο συμμετοχής θα προσφέρει στην ομάδα του τεχνική και αυτοιπεποίθηση.

Η ΑΕΚ, εκεί που έλεγες (βλέποντας τον αγώνα) ότι θα κατέρρεε, πέτυχε ανατροπή μέσα σε ένα πεντάλεπτο και αν τώρα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στη Χαριλάου, ενδέχεται να παίξει σοβαρό ρόλο στο τουρνουά, εκμεταλλευόμενη πιθανές ισοπαλίες των αντιπάλων της.
Δυστυχώς, οι υποστηρικτές δεν έδειξαν διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια, προφανώς έχουν κουραστεί από την αδυναμία της διοίκησης να πείσει ή να προγραμματίσει. Ίσως πάλι συσπειρωθούν, όταν εμφανιστεί… ο Μπομπ Κοζώνης.
Εξαιρετικός ο Τζεμπούρ και ανέλπιστα μέτριος ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...