ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ

 Πέρα από κάθε όριο και λογική ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα το απόγευμα από οργανωμένους «μισθοφόρους» τραμπούκους της ΠΑΣΠ.Πιο συγκεκριμένα, ενώ ολοκληρωνόταν η καταμέτρηση της κάλπης του Γ΄ έτους και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είχε εξασφαλίσει μια πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη ΠΑΣΠ, οργανωμένες ομάδες εξωπανεπιστημιακών μελών της ΠΑΣΠ έκαναν την εμφάνιση τους στο Αμφιθέατρο 1 της Νομικής.

Αφού επιδόθηκαν αρχικά σε ύβρεις και σε λεκτικές επιθέσεις προς τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στη συνέχεια εκτόξευσαν γυάλινα μπουκάλια και σιδερένιους λοστούς στο χώρο όπου βρίσκονταν όχι μόνο τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, αλλά και απλοί φοιτητές που παρακολουθούσαν την καταμέτρηση. Στην προσπάθεια τους οι φοιτητές να περιφρουρήσουν τη διαδικασία και να προφυλάξουν τους εαυτούς τους από τις δολοφονικές διαθέσεις των μελών της ΠΑΣΠ, τους απώθησαν εκτός αμφιθεάτρου.

Τότε, η επίθεση της ΠΑΣΠ έλαβε μορφή οργανωμένης δολοφονικής ενέργειας. Μπράβοι με σιδερογροθιές, λοστούς και πτυσσόμενα κλομπ εξαπέλυσαν άνανδρη επίθεση σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, τραυματίζοντας τέσσερεις εκ των φοιτητών – μελών της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης των «μισθοφόρων» σε φοιτητές, τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΣΠ, βρίσκονταν στο 2ο όροφο της Νομικής όπου και εκτόξευαν από τα παράθυρα σιδερολοστούς και πέτρες προς τους φοιτητές που προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, δηλώνει ξεκάθαρα, πως τέτοιες ενέργειες στόχο έχουν την Δημοκρατία και την Ελευθερία μέσα στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα. Καλά θα κάνουν οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, να τοποθετηθούν άμεσα και να καταδικάσουν την απρόκλητη βίαιη και δολοφονική επίθεση των μελών τους. Φαίνεται πως η ΠΑΣΠ δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι φοιτητές και οι σπουδαστές για 25η χρονιά επέλεξαν τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, υπερψηφίζοντας το δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας. Εμείς, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τις καταδικασμένες από την κοινωνία βίαιες τακτικές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...