Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μανωλάς


TA XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ

Σπίτι του από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νεαρός αμυντικός ξεκινάει η ανάρρωσή του - Τι προβλέπεται από εδώ και στο εξής στο πρόβλημά του - Άφαντος ο Μήτρογλου ούτε ως το απόγευμα έχει επικοινωνήσει με τον συνάδελφό του...



...Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κώστας Μανωλάς πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής. Μετά από δύο ημέρες νοσηλείας και την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη, όπου και του τοποθετήθηκαν πλάκες και βίδες στο ζυγωματικό, ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στο σπίτι του προκειμένου να ηρεμήσει από αυτή την περιπέτεια. Το ευχάριστο είναι ότι οι γιατροί υπολογίζουν ότι μέσα σε μία βδομάδα θα έχει υποχωρήσει τελείως το πρήξιμο στο πρόσωπό του και θα μπορεί να κάνει άνετα τις διακοπές του. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι από τη μετεγχειρητική πορεία του Μανωλά, για τον οποίο πιστεύουν ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα όταν επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Τις πλάκες και τις βίδες πάντως θα τις βγάλει από το πρόσωπό του μετά από μερικούς μήνες και αυτό που συμφωνήθηκε είναι να συμβεί αυτό σε περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα που δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα και τον ίδιο. Να μπει δηλαδή για μία ημέρα στο νοσοκομείο, να γίνει η αφαίρεση και έπειτα να... ξεχάσει οριστικά τούτο τον τραυματισμό.

Ο Μανωλάς δείχνει δυνατός σε αυτή την περιπέτεια, αν και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν και θα επιστρέψει. Οι γιατροί πάντως είναι ξεκάθαροι και του τονίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο. Θα πρέπει ωστόσο να είναι προσεκτικός.

Να σημειωθεί πως ούτε και σήμερα (ήμερα μάλιστα και της ονομαστικής του εορτής) ο Μήτρογλου επικοινώνησε με τον Κώστα Μανωλά, προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά μετά την αγκωνιά που του έδωσε στο παιχνίδι της Τετάρτης και τον έστειλε στο χειρουργικό κρεβάτι. Από την ΑΕΚ μάλιστα δεν κρύβουν την απορία τους και την απογοήτευσή τους για την... αδιάφορη στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο περιστατικό.

http://www.aek365.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...