ΕΔΕ για την εκδιδόμενη εκπαιδευτικό

Σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος της 47χρονης εκπαιδευτικού, η οποία συνελήφθη από την Ασφάλεια Χανίων με την κατηγορία ότι παρείχε ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, προχώρησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Όπως δήλωσε σήμερα ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Νίκος Βεστάκης, έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, ώστε η εκπαιδευτικός να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ η ίδια είναι αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της απόλυσης.

«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για αυτό που συνέβη, το οποίο δεν τιμά τον κλάδο των εκπαιδευτικών. Θα ήθελα όμως να πω ότι εδώ έχουμε μια ειδική περίπτωση, έναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το μαύρο πρόβατο και για αυτό πρέπει να το ρίξουμε στον Καιάδα. Εμείς σαν υπηρεσία είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε κάποια πράγματα» είπε ο κ. Βεστάκης.

Ανέφερε, επίσης, ότι από σήμερα η εκπαιδευτικός, από τη γραμματειακή υποστήριξη του σχολείου όπου εργαζόταν, μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση και προχωρούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Σχολιάζοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκπαιδευτικό, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Παύλος Κοτσιφάκης, τόνισε ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τον μαθητή.

Την 47χρονη εκπαιδευτικό συνέλαβαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Χανίων ύστερα από παρακολούθηση 10 ημερών, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι προσέφερε με αμοιβή ερωτικές υπηρεσίες.

Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και έκλεισε μαζί της ραντεβού, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Το χαρτονόμισμα ήταν προσημειωμένο και έτσι η 47χρονη συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...