Πεντάχρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα και πέθανε στο προαύλιο νοσοκομείου



Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο αγόρι στην Ξάνθη, καθώς καταπλακώθηκε από συρόμενη καγκελόπορτα. Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν από τις 19:30. Το παιδί που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του παππού του καταπλακώθηκε από την πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Οι γονείς το μετέφεραν αρχικά στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, το οποίο όμως δεν διαθέτει νευροχειρουργό. Εν συνεχεία, το 5χρονο αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καβάλας και, παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, γιατρός του νοσηλευτικού ιδρύματος το εξέτασε και επεσήμανε ότι η κατάσταση του αγοριού ήταν πολύ σοβαρή.

Το ασθενοφόρο παρέμεινε για πολλές ώρες στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καβάλας και δεν αναχώρησε ποτέ για νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης. Το παιδάκι κατέληξε εκεί στις 22:00, αφού παρουσίασε τελικά πολυοργανική ανεπάρκεια. Οι πληροφορίες για το συμβάν είναι συγκεχυμένες. Για τον θάνατο και αυτού του παιδιού διατάχθηκε Ε.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...