Κόντης: «Μέχρι την άλλη εβδομάδα η απάντηση της Ρίβερ για Νασούτι»


"ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ"

«Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα μας απαντήσουν από τη Ρίβερ», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Κόντη για το θέμα της απόκτησης του Κριστιάν Νασούτι από τη Ρίβερ Πλέιτ.Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης τόνισε...



...μέσω του 'Αθλητικό Metropolis' ότι η πρόταση των 'κίτρινων' προς τον αργεντίνικο σύλλογο δεν συμπεριλάμβανε έμψυχα ανταλλάγματα, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι, την εικόνα που περιμένει να παρουσιάσει η ομάδα του εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός ότι βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Σίλβα Κλέιτον.

Αναλυτικά:

Για τον Νασούτι: «Θέλουμε να αποκτήσουμε το Νασούτι, υπάρχουν συζητήσει και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τις αποφάσεις της Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί κάποιοι τον θέλουν και κάποιοι όχι. Εμείς καταθέσαμε την πρόταση μας και δεν εμπλέκεται κάποιος παίκτης σαν αντάλλαγμα. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του παίκτη να μείνει εδώ και ο προπονητής μας θέλει την παραμονή του, για αυτό αρχίσαμε τις επαφές. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα μας απαντήσουν από τη Ρίβερ».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ξέρουμε ότι εξαρτάται η συμμετοχή μας σε προκριματικούς γύρους μέσω των play – off. Θα διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση μέχρι το φινάλε. Το προπονητικό κέντρο είναι σε συνάρτηση για το σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Έχουν γίνει συζητήσεις για μεταγραφές σε κάποιες θέσεις, υπάρχει και λίστα παικτών που έχουμε συζητήσει με τον κύριο Κούπερ. Σιγά – σιγά θα γίνουν οι επαφές, αλλά μετά τα play – off».

Για το πρόγραμμα των πλέι οφ: «Ζητήσαμε να γίνει την τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι με την ΑΕΚ κυρίως για λόγους της παρουσία των οπαδών μας εδώ, αφού τώρα θα παίξουμε Τετάρτη τα εντός έδρας παιχνίδια μας που είναι εργάσιμη ημέρα. Ο κόσμος αγόρασε τα διαρκείας γιατί ήξερε ότι θα παίξει Κυριακή. Ο άλλος από την επαρχία πως θα έρθει;».

Για την εικόνα του Άρη στην αναμέτρησησμε ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν είναι σοβαρή η ομάδα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει φέτος πολλές δυνατότητες».

Για την παρουσία του στα εγκαίνια του εστιατορίου του Κλέιτον: «Πήγα στα εγκαίνια εστιατορίου του Κλέιτον επειδή είναι φίλος μου και δεν υπάρχει κάτι άλλο».

http://www.sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...