ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ

ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ;
Toυ Σταύρου Μαρίνη
Τώρα τι να σχολιάσω εγώ για του Σάββα Θεοδωρίδη , μιλάμε ότι δεν είμαστε εμείς ανυποψίαστοι σε καμιά περίπτωση για τον χώρο του ποδοσφαίρου. Όμως τα Πρωταθλήματα τα παίρνει εκτός από την σφυρίχτα και ο Γκαλέτι , ο Σισέ , ο Ριβάλντο , ο ... για να μην γράψω τώρα και άλλα ονόματα έχετε καταλάβει όσοι διαβάζετε εμάς τις απόψεις μας. Για το ντόπινγκ παγκόσμια πληγή τα έχουμε ξαναπεί. Το ηχητικό δεν ξέρουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί γιατί είναι πονηρές μέρες και θα πρέπει να δούμε ποιους ενοχλούσε η παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Τα παιδιά της θύρας 7 γνωρίζουν ποιος τους συμπαθεί και ποιος όχι και δεν χρειάζονται πειστήρια. Όσο για τις αναφορές στον Σωκράτη Κόκκαλη εφόσον έχουν γίνει είναι πολύ ισχυρός για να βάλει ο ίδιος τα πράγματα στην θέση τους.

 Ο Σάββας Θεοδωρίδης πάντως με τις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες έχει πει χειρότερα πράγματα αλλά κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη ή είναι "άρρωστοι" Ολυμπιακοί. Περιμέναμε να παρέμβει ο Εισαγγελέας όχι για να μαζέψει το υλικό αλλά για να δει εάν αυτή η καφενειακή συζήτηση ανάμεσα σε έναν παράγοντα και έναν δημοσιογράφο μπορεί να οδηγήσει σε καμιά κάθαρση για ένα ποδόσφαιρο που θα έπρεπε να έχει άλλους παράγοντες αλλά και άλλους αθλητικογράφους και ας στεναχωρηθούν και κάποιοι που για εμένα προσωπικά είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Π.χ για να μιλήσω για την ομάδα μου ο Γκόντζος είναι αθλητικογράφος; Μεταφέρει ειδήσεις; αγαπάει την ομάδα ; Τι από όλα όσα μονταρίστηκαν σε αυτό το βίντεο βρε παιδιά δεν είχαμε ακούσει; Εδώ πιάσανε αθλητές μας για ντόπινγκ και δεν τους αφαίρεσαν τα Ολυμπιακά μετάλλια και μιλάνε κάποιοι για τέτοιες κουβέντες; Ήμαρτον ειλικρινά μας φαίνεται αστείο πως κάποιοι προσπαθούν να κάνουν ζημιά όχι μόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα αφού όλοι πλέον έχουν πειστεί ότι το Πρωτάθλημα δεν το παίρνει η Άεκ ή ο Πάοκ γιατί είναι στημένο. Θέλουμε να γίνει έρευνα και για το περιεχόμενο του ηχητικού και κυρίως όμως για όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο σε μια περίοδο που η Εθνική μας ομάδα καλείται με τους "ντοπέ" κατά το φυσούνα παίχτες να κάνει την διαφορά στο Μουντιάλ της Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...