Τέταρτη στροφή στο πλέι οφ



Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» να «κλέβει» την παράσταση συνεχίζονται τα πλέι οφ στη Super League. O «δικέφαλος του Βορρά», μετά τη νίκη στην «Τούμπα» με 1-0 επί των «ερυθρόλευκων», έχει μπει σε ρόλο οδηγού και έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά την κατάληψη της πρώτη θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.


Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και η ισοπαλία τον… βολεύει, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Στο άλλο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη τόσο για να πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όσο και για να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Να σημειώσουμε ότι ο τέταρτος του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ θα συμμετέχει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι η αγωνιστική περίοδος θα ξεκινήσει πολύ νωρίς.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 12 Μαΐου
16:45 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (ΝΕΤ)
19:00 Άρης-ΑΕΚ (ΣΚΑΪ)

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 10
Ολυμπιακός 7
ΑΕΚ 5
Άρης 3

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...