Πέφτουν... κορμιά για την πρωτιά!


Η Τούμπα στις... φλόγες! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (21.15, NOVA) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ στον αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλη βαθμό το ποια ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο για την προνομιούχο 2η θέση!...


Έχει να κερδίσει 13 χρόνια!

Τον ΠΑΟΚ τον... στοιχειώνει ένα αρνητικό ρεκόρ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Έχει να κερδίσει τους "ερυθρόλευκους" στην Τούμπα από το 1997. Ήτοι είναι 13 χρόνια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε μία Τούμπα που θα... βράζει αύριο το βράδυ ο δικέφαλος του Βορρά θα αποπειραθεί εκτός των άλλων να σπάσει και αυτό το ρεκόρ.

Έτσι και αλλιώς το ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι δύο σύλλογοι έχουν από 7 βαθμούς μετά το πέρας των 2 αγωνιστικών και ο στόχος τους θα είναι να... γκρεμίσουν ο ένας τον άλλο από την κορυφή με δεδομένο πως ακολουθεί ακόμη ένας μεταξύ τους αγώνας στο Καραϊσκάκη.

Μία κατάμεστη Τούμπα

Σημαντικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ θα διαδραματίσει και ο 12ος του παίκτης. Για έναν ακόμη αγώνα ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει την συμπαράσταση του φίλαθλου του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο της Τούμπας και θα δημιουργήσει μία εκρητική ατμόσφαιρα. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για αυτά τα μεγάλα ντέρμπι.

Τα πλάνα των... μονομάχων

Σχετικά με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ ο τεχνικός του, Φερνάντο Σάντος δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή αλλαγή στο αρχικό σχήμα με το οποίο αντιμετώπισε τον Άρη στην Τούμπα. Έτσι λοιπόν κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κοντρέρας και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τσιρίλο και Σαβίνι.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο. Στο χώρο του κέντρου ο Σορλέν αριστερά και ο Βιερίνια ο δεξιά. Ο Ίβιτς θα αγωνιστεί στον άξονα με τον Μουσλίμοβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μούν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιερίνια και Βιτόλο.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και εκεί δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ εκτός από το ότι ο Τοροσίδης θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ντουντού. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης. Την αμυντική τετράδα θα έχουν οι Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος, μπροστά τους θα είναι οι Μαρέσκα και Τοροσίδης, στα χαφ οι Λούα και Ντάτολο, κρυφός κυνηγός ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος ο Ντάρμπισαϊρ.

Στον Ολυμπιακό τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ, Λούα Λούα, Βαλεριάνος.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...