Μπάντοβιτς: Τελικός την Τετάρτη…


Δεν θέλησε να μιλήσει για φαβορί, ωστόσο υπογράμμισε πως ο αγώνας της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο είναι τελικός για τον Ολυμπιακό.

Ο Μπόζινταρ Μπάνοβιτς στις δηλώσεις...





...του μετά την ήττα στην Τούμπα, επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν να πετύχουν ένα γκολ, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία της ομάδας στο δεύτερο μέρος, τόνισε πως δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία εξαιτίας του… κλεισίματος του Δικεφάλου.

«Είμαστε Ολυμπιακός και παίζουμε για να κερδίζουμε. Προσπαθήσαμε και σήμερα να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε κάποιες μονομαχίες όμως εμείς δημιουργήσαμε πιο καθαρές ευκαιρίες. Αξίζαμε σίγουρα ένα γκολ», είπε αρχικά ο Μπόσκο και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος κλείστηκε και προσπάθησε με κόντρα επιθέσεις. Οι χώροι ήταν μικροί. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Εμείς σε δύο ημέρες έχουμε παιχνίδι πλέον με την ίδια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν δημιούργησε ευκαιρίες ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος: «Ο αντίπαλος κλείστηκε, ήταν δύσκολο για εμάς να κάνουμε μία τελική πάσα, μία προσωπική ενέργεια… Ο αντίπαλος είχε πολλούς παίκτες στο κέντρο. Προσπαθήσαμε όμως πιστεύω ότι με τις ευκαιρίες που κάναμε αξίζαμε ένα γκολ».

Για το αν υπάρχει πλέον φαβορί: «Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες σκέψεις. Εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν θέλω να μπαίνω σε συζητήσεις για φαβορί».

Για το αν είναι τελικός για τον Ολυμπιακό το ματς της Τετάρτης: «Για εμάς είναι πραγματικά ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε, αφού αυτές οι δύο ομάδες παλεύουν για την πρώτη θέση».


http://www.sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...